Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cerere în căsătorie la teatru, cu ajutorul actorilor! Logodnicul a conspirat cu Adrian Păduraru, Gabriel Fătu și Crina Matei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Cerere în căsătorie la teatru, cu ajutorul actorilor! Logodnicul a conspirat cu Adrian Păduraru, Gabriel Fătu și Crina Matei

VIDEO/ Cerere în căsătorie la teatru, cu ajutorul actorilor! Logodnicul a conspirat cu Adrian Păduraru, Gabriel Fătu și Crina Matei

Cerere în căsătorie la teatru, cu ajutorul actorilor. La finalul unei piese, la Sala Dalles din București, un tânăr și-a cerut iubita de soție... de pe scenă! A fost o premieră în lumea teatrului românesc, iar publicul a gustat-o din plin.

De Florian Gheorghe,


SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!


Cu cât se doreste a fi mai special momentul cererii în căsătorie, cu atât mai mari sunt bătăile de cap pentru bărbații care se întrec în a crea momente unice și pline de magie pentru viitoarele mirese.

Un tânăr bucureștean, pe numele său Bogdan, se poate considera norocos. A avut inspirația să-i dea inelul iubitei la teatru, iar ideea sa a fost îmbrățișată de actorii Adrian Păduraru, Gabriel Fătu și Crina Matei, care au acceptat să conspire cu el în crearea unui moment unic. Totul s-a desfășurat pe scena culturală a Sălii Dalles.

Cerere în căsătorie la teatru, cu ajutorul actorilor și în aplauzele mulțimii

Totul a început când tânărul a invitat-o pe iubita sa, Alina, la spectacolul de comedie „O noapte furtunoasă”.  Înainte de începerea piesei de teatru, Bogdan a cerut permisiunea organizatorilor ca, la sfârșitul spectacolului, după ieșirea artiștilor, să lase cortina ridicată pentru ca el sa urce pe scenă și să o ceară în căsătorie pe aleasa lui. Cum solicitatea a ajuns la urechile actorului Gabriel Fătu, care are o vastă experiență în momente de improvizație și farse, propunerea tânărului a fost de nerefuzat.

Astfel, Adrian Păduraru, Gabriel Fătu, Crina Matei și ceilalți actori din distribuția spectacolului au conspirat pentru „crearea” unui moment special, pe care viitorii miri îl vor ține minte toată viața.

În ovațiile publicului, actorii i-au lăsat loc pe scenă lui Bogdan, care a cerut-o pe Alina în căsătorie, în ropote de aplauze. Momentul a făcut deliciul spectatorilor, care i-au aplaudat pe cei doi „protagoniști”.


SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

VIDEO/ Bodo, despre dragoste și vechi demoni. „Înainte de Dumnezeu, îmi umpleam golul din suflet cu alcool, cu fete și cu întâmplări ciudate”

Close
Închide
  Close