MENIU CAUTĂ
23 Sep. 2018 13:02

VIDEO/ Cezar Ouatu, concurent la „X Factor” în Marea Britanie. Totul a pornit de la un pariu, însă artistul a ridicat juriul în picioare

Distribuie

Surpriză pe scena „X Factor” din Marea Britanie. Cezar Ouatu a venit la audiții și a reușit să ridice juriul în picioare atunci când a început să cânte. Totul a pornit de la un pariu.

Chiar dacă au existat mici greșeli de exprimare, corectate de celebrul Simon Cowell, Cezar a reușit să facă un moment memorabil în fața celor prezenți.

În momentul în care a început să cânte, toți jurații au arămas mască. Nu doar Simon Cowell, ci și Robbie Williams, Louis Tomlinson și Ayda Field s-au ridicat în picioare, chiar înainte de terminarea momentului muzical.

„Am plâns și încă plâng de emoție văzându-mi prima audiție la X Factor, pe Wembley Arena. Vă mulțumesc tuturor. În timpul audiției, mintea și sufletul meu au fost acolo, sus, gândindu-mă ce mândru ar fi tata”, a scris Cezar Ouatu, pe Facebook.

Cezar Ouatu nu este singurul artist român care își încearcă norocul la concursurile de talente din străinătate. În anul 2017, Laura Bretan, câștigătoare show-ului „Românii au talent”, a reușit să ajungă până în finala concursului similar din SUA, „America’s Got Talent”.


Carmen Rădulescu spune adevărul despre invidia din lumea muzicii: „Prietenia, în meseria asta, e o poveste cu… a fost odată”

Citește mai multe despre Cezar Ouatu și X Factor pe Libertatea.

Comentarii