MENIU CAUTĂ

Cezara Dafinescu nu a avut niciodată prietene adevărate. “Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt așa”

Distribuie

Cezara Dafinescu nu a avut niciodată prietene adevărate. A fost una dintre cele mai frumoase actrițe din România, însă acest lucru nu a ajutat-o prea mult. Aceasta a făcut declarații emoționante în direct la "Agenția Vip".

Și eu la 30 de ani ziceam că fiecare vârstă are frumusețea ei. Nu e adevărat. Aș fi vrut să fiu mai urâțică, mai angoasată că se zice că ai mai mult talent. Trebuie să muncești de două ori mai mult când ești frumoasă ca să demonstrezi. Sunt unică, irepetabilă. Mie nu-mi place să mă laud. La mine a fost înâlțimea împortantă. Aveam 1,75 și 90, 60, 90. Am avut șansa să am un regizor care să aibă grijă de mine. Florin Piersic mi-a promis că o să vină ca invitat în piesa pe care o joc acum.” , a mărturisit Cezara Dafinescu la „Agenția Vip”.

Cezara Dafinescu  recunoaște că nu a avut prietene adevărate niciodată „Vreau să spun că am momente că mai văd o femeie mai urâțică și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt așa cum sunt. N-am avut decât o singură prietenă, pentru că, nu vreau să fiu rea, dar am arătat bine. Nu-i vina mea nici meritul meu”, a mai spus Cezara Dafinescu la „Agenția Vip”. La sfârșitul anului trecut, Cezara Dafinescu a făcut declarații emoționante despre soțul ei.

Citește și

Olivia Steer îi răspunde lui Raed Arafat: ”Îl aşteaptă, în Germania, 100.000 de euro dacă dovedeşte existenţa virusului ruejolic”

 

 

Citește mai multe despre Cezara Dafinescu, actriță, frumoasă și prietene pe Libertatea.

Comentarii