Mergi direct la conținut »
Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, momente savuroase la Sibiu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, momente savuroase la Sibiu

Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits, momente savuroase la Sibiu

Chef Florin Dumitrescu și-a lansat cea de-a doua carte de rețete, „Românește. Punct și de la capăt”, care reprezintă o colecție savuroasă de 60 de rețete descoperite de-a lungul anilor, după multe călătorii prin țară și caravane culinare.

Amfitrionul evenimentului a fost chiar Andrei Aradits, coleg cu chef Dumitrescu în numeroase proiecte culinare. Cei doi au demonstrat încă o dată, spre deliciul celor prezenți, că formează un duo cu totul și cu totul savuros.

La un eveniment atât de important pentru chef Dumitrescu, colegul său Andrei Aradits a ținut să-i facă o mărturisire: „Înainte să predau microfonul eroului, vreau să-l emoționez puțin. Pentru că Florin Dumitrescu îmi e simpatic. Și am recunoscut asta încă de la prima întâlnire a noastră. Acum vreo patru, cinci ani făcusem eu o emisiune drăguță, așa mi se părea mie, „Singur Cook” se numea, și prima oară când eu și Florin ne-am întâlnit – eram pe niște platouri de filmare și eu credeam că e foarte scorțos – a venit la mine și mi-a spus, cu naturalețe: „bună, sunt Florin Dumitrescu. Am văzut emisiunea aia a ta, e foarte mișto.” Ceea ce nu ți-am mărturisit însă niciodată, pentru că suntem bărbați și bărbații nu fac chestii din astea, este că te admir foarte mult. Serios. Te admir și te respect. Ești un om cu o poveste de viață incredibilă, care-și păstrează picioarele pe pământ, ești un om pe care îl respect și admir și a fost o mare baftă că lucrăm împreună de atâția ani”, a spus Aradits, prezent la evenimentul organizat la Sibiu.

Close
Închide
  Close