Mergi direct la conținut »
Chriss Cornell a fost înmormântat. Trupa Metallica, Brad Pitt, Christian Bale și alte vedete între participanţii la ceremonie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Chriss Cornell a fost înmormântat. Trupa Metallica, Brad Pitt, Christian Bale și alte vedete între participanţii la ceremonie

Chriss Cornell a fost înmormântat. Trupa Metallica, Brad Pitt, Christian Bale și alte vedete între participanţii la ceremonie

Chris Cornell a fost înmormântat, vineri în Los Angeles la Hollywood Forever Cemetery, la o săptămână după moartea sa. La ceremonie, alături de familia artistului au participat numeroase vedete, prieteni apropiați ai lui Cornell, printre care membrii trupei Metallica, actorii Brad Pitt și Christian Bale și alți rockeri celebrii.

Alături de Vicky Cornell la ceremonia de la Holywood Forever Cemetery, au fost văzuți Dave Grohl, fost membru Nirvana şi lider al formaţiei Foo Fighters, James Hetfield şi Lars Ulrich, solistul și toboșarul Metallica, Dave Navaro, chitaristul Janes Addiction, Joe Walsh, chitaristul trupei Eagles, Jerry Cantrell de la Alice in Chains, Perry Farrell, liderul trupei Janes Addiction, şi Chester Bennington, solistul formaţiei Linkin Park.

La ceremonie au fost prezenți și actorii Brad Pitt, Christian Bale, James Franco, Josh Brolin şi Jeremy Renner.

Mormântul lui Chris Cornell se află în zona Garden of Legends a cimitirului şi a fost deschis vizitatorilor după încheierea ceremoniei.

Chris Cornell, solistul formațiilor Soundgarden și Audioslave, a murit pe 18 mai, la vârsta de 52 de ani. Anunțul a făcut de reprezentantul vedetei, care a spus că moartea acestuia a fost una “bruscă”, iar rezultatul autopsiei arată că artistul s-a spânzurat.

Chris Cornell a susţinut un concert alături de trupa Soundgarden la Fox Theatre din Detroit, miercuri seară, iar ultimul cântec interpretat în acel show a fost cover după o piesă ale cărei versuri vorbesc despre moarte, ”In My Time of Dyin'”, preluată din repertoriul grupului Led Zeppelin.

Close
Închide
  Close