Mergi direct la conținut »
Cine au fost comedianții care au câștigat cel mai mult în 2018. Jerry Seinfeld a obținut o sumă uriașă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine au fost comedianții care au câștigat cel mai mult în 2018. Jerry Seinfeld a obținut o sumă uriașă

Cine au fost comedianții care au câștigat cel mai mult în 2018. Jerry Seinfeld a obținut o sumă uriașă

Potrivit topului Forbes a celor mai bine plătiți actori de comedie din lume în 2018, Jerry Seinfeld se situează pe prima poziție cu 57,5 milioane de dolari câștigați în ultimele 12 luni.

Comediantul cunoscut în toată lumea datorită serialului Seinfeld, a obținut cei mai mulți bani din spectacolele de stand-up comedy. Seria de spectacole „Comedians in Cars Getting Coffee”, difuzată de Netflix i-a adus o sumă importantă de bani la fel ca și redifuzarea serialului „Seinfeld” pe platforma Hulu.

Seinfield, ajuns la 64 de ani, ocupă primul loc în acest clasament din 2006 încoace, cu excepție anului 2016 când a fost surclasat de Kevin Hart.

Anul acesta, Hart a ocupat locul al doilea în acest top obținând 57 de milioane de dolari din show-uri de stand-up.

Pe poziția a treia se situează Dave Chappelle, care a câştigat 35 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2017 – 1 iunie 2018.

Pe următoarele șapte poziții din top 10 se situează Chris Rock- 30 de milioane de dolari, Ricky Gervais – 25 de milioane de dolari, Gabriel Iglesias – 20,5 milioane de dolari, Terry Fator – 18 milioane de dolari, Jim Gaffigan – 17,5 milioane de dolari, Jeff Dunham – 16,5 milioane de dolari, Sebastian Maniscalco – 15 milioane de dolari, scrie Mediafax.


Citește și: Multe, dar scurte! România are 166 de kilometri de pârtii de schi. De Sărbători se deschide una dintre cele mai lungi, în inima Bucovinei


 

Close
Închide
  Close