MENIU CAUTĂ

Cine este artista care a lansat peste 100.000 de cântece în 10 ani, dar care nu există cu adevărat

Distribuie

Cine este artista care a lansat peste 100.000 de cântece în 10 ani, dar care nu există cu adevărat. Hatsune Miku, care are nu mai puţin de 2,5 milioane de followeri pe Facebook, nu există cu adevărat in realitate

Poartă fuste extrem de scurte şi are energia nelimitată a unui căţeluş care nu oboseşte niciodată la joacă, relatează Bloomberg. În cariera sa de 10 ani, a lansat mai mult de 100.000 de cântece în mai multe limbi şi a deschis chiar şi spectacole pentru Lady Gaga.

Miku este un star pop, creat şi animat pe calculator, în urmă cu mai bine de un deceniu, de Hiroyuki Ito, CEO al firmei japoneze Crypton Future Media. Miku şi-a început viaţa ca o voce de sinteză, dar de atunci a evoluat enorm şi a devenit un veritabil star muzical, mulţumită armatei de fani. Mai mult, fan poate scrie un cântec, pe care să îl încarce pe o platformă; apoi fiecare dintre aceştia poate aştepta, în speranţa că diva va interpreteta şi piesa repectivă.

Citește și

VIDEO/Iuliana Marciuc s-a obișnuit cu plecările lui Adrian Enache. „Cred că singurătatea în doi este mult mai gravă decât singurătatea”

 

Citește mai multe despre Hatsune Miku și artista pe Libertatea.

Comentarii