De Livia Lixandru,

Marea Finală a show-ului Îmi place dansul, difuzată aseară, la Kanal D, a ținut toată România cu sufletul la gură, șase dansatori luptându-se în ringul de dans pentru marele premiu pus în joc.

Ștefan a reușit să îi impresioneze pe telespectatori, astfel că în urma voturilor, acesta a fost desemnat câștigător, cu un procentaj de 51,4% din voturi. Ștefan a intrat în posesia premiului de 100.000 de lei.

Competiția a fost strânsă, în urmă punctelor oferite de jurați, clasamentul l-a indicat pe prima poziție pe Ștefan, cu 24.6 puncte, fiind urmat de Roberto, cu 21 de puncte. Surpriza serii a fost dată de faptul că pe locul al treilea s-au clasat, la egalitate, Alina și Emanuel, cu 20.2 puncte.

Alexandru a fost următorul concurent în top, cu 18 puncte, iar ultima clasată, Anais, cu 16.4 puncte. Primii doi concurenți clasați au intrat direct în lupta pentru marele premiu.

Astfel, bătălia finală, pentru marele premiu de 100.000 de lei, s-a dat între primii trei concurenți clasați: Ștefan, Roberto și Alina. Departajarea dansatorilor pentru cea de-a treia poziție, pentru a intra în bătălia finală a marelui premiu, s-a făcut în urmă voturilor telespectatorilor.

„Va mulțumesc pentru tot și mă înclin în față voastră. Pe viitor, mă veți vedea făcând lucruri minunate și pline de bine. Mă bucur că am fost și evoluat pe această scenă, de la Îmi place dansul”, a spus Sfefan, câștigătorul show-ului Îmi place dansul.

Citeşte şi:

Duminica Șefului: de ce a devenit Klaus Iohannis președinte de facto dintr-un tur

Rezultatele finale din primul tur al alegerilor prezidențiale: Klaus Iohannis – 37,82 %, Viorica Dăncilă – 22,26%, Dan Barna – 15,02%

Interviu exclusiv cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică: „Tata m-a trimis acasă după ore întregi de repetiții. Am suferit!”

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur