Ajunsă la al șaselea sezon, emisiunea „Insula iubirii” revine la Antena 1 și anunță că telespectatorii vor avea parte de multe surprize. Florin Cerghit are 26 de ani și este din Vulcan, un municipiu în județul Hunedoara.

Fotograf şi antreprenor, pasionat de canotaj, Florin Cerghit de la „Insula iubirii” se înscrie cu succes în tiparul bărbatului cuminte, cu mult bun simţ, însă deopotrivă competitiv şi orgolios. Încă de la început, Florin se va remarca pe Insulă drept băiatul cu umărul perfect pentru orice fată care suferă din dragoste. Dacă va funcţiona sau nu strategia lui, rămâne de văzut. 

„Odată ce vii aici să îți testezi relația, să zicem așa, ai ceva în relația aia. Nu exclud că aș putea să plec cu cineva de aici”, a declarat Florin de la „Insula iubirii”.

Insula IubiriiIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Insula iubirii” revine la Antena 1 cu sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Urmărește-ne pe Google News