MENIU CAUTĂ

FOTO/ Cine este ispita Irina Stroia de la Insula Iubirii, sezonul 5. „Îmi place să demonstrez”

Distribuie

„Insula iubirii”, sezonul 5 începe pe 22 aprilie la Antena 1. Cele șase ispite,  Nicoleta Dragne, Irina Stroia, Mircea, Adrian Savin, Adrian Demetrian şi Ionuţ Gojman sunt gata să facă istorie în celebrul show. Una dintre cele mai surprinzătoare apariții este Irina, tânăra de 23 de ani, care se află deja la a doua participare.

Nu este prima oarcă când participă la acest show, alături de prezentatorul Radu Vâlcan și celelalte ispite.  Ispita Irina Stroia, în vârstă de 23 de ani, este consultant estetic și este pentru a doua oară în rolul de ispită ‘Temptation Island – Insula iubirii’, la Antena 1.

În sezonul 4 al show-ului ea l-a vrăjit pe Iulian, cel care avea o relație cu Marinela Mavrodin. I-a dovedit bărbatului că relația cu iubita nu era potrivită pentru el, motiv pentru care s-au și despărțit.

Irina a decis să participe și în al cincilea sezon. Anul trecut, înainte de show, făcea declarații: „Nu îmi place să mă laud, îmi place să demonstrez”, spune Irina despre ea.

Nicoleta Dragne, Nico așa cum o știe toată lumea, este pentru a treia oară ispită la Insula iubirii. Irina Stroia are 23 de ani și este consultant estetic. Mircea este cel care a fost alături de Mirela Baniaș, după ce Ionuț Gojman a dezamăgit-o.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

 

Citește mai multe despre Insula iubirii pe Libertatea.

Comentarii