Mergi direct la conținut »
Cine este omul din spatele imagini Direcția 5. Marian Ionescu i-a dat un loc în trupa sa!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine este omul din spatele imagini Direcția 5. Marian Ionescu i-a dat un loc în trupa sa!

Cine este omul din spatele imagini Direcția 5. Marian Ionescu i-a dat un loc în trupa sa!

În anul în care formația pe care o conduce cu mână de fier, Direcția 5, sărbătorește 25 de ani de la înființare, Marian Ionescu s-a hotărât să-i premieze pe toți cei care au contribuit la ascensiunea trupei sale.

De Florian Gheorghe,

regizor lucian blagaSurpriză, printre toți cei care se asociază cu numele celui mai popular grup pop-rock de pe la noi, se numără și regizorul Lucian Blaga, omul care a sporit imaginea formației ilustrând prin videoclipurile sale succesele: ”Am nevoie de tine”, ”Poți să visezi”, ”Ești stilul meu”, ”Cu brațele deschise” ori ”Tot ce vrei”, minifilm desemnat câștigător la ”Romanian Music Awards” 2002, (Categoria “Best Video”)

directia 5 ne1“Împreună cu regizorul Lucian Blaga am realizat primele noastre videoclipuri profesionale care au propulsat trupa în topurile muzicale ale vremii, dar și primele live-uri concertistice. Deși nu este muzician, îl numim membru cu drepturi depline Direcția 5”, ne-a declarat Marian Ionescu (FOTO), cel care s-a hotărât să îngroape securea războiului în an aniversar și să-i invite în concertele de la toamnă și pe chitaristul Răzvan Mirică și bateristul Florin Ionescu. Cei doi au părăsit cu mare scandal Direcția 5 și au-au făcut o formație nouă, cu o denumire asemănătoare.

3Sud Est (“N-ai avut curaj”, “Când soarele răsare”), Cassa Loco (“Sorel”, “Vând fân”) sunt câteva din melodiile de succes ale căror videoclipuri sunt semnate de Lucian Blaga, regizorul care, în prezent, se află în Statele Unite, unde a pus bazele unei noi  case de producție video – Arca Production.

Close
Închide
  Close