Mergi direct la conținut »
Cine este Vladimir Drăghia, finalist “Exatlon”, din echipa “Faimoșii”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine este Vladimir Drăghia, finalist “Exatlon”, din echipa “Faimoșii”

Cine este Vladimir Drăghia, finalist “Exatlon”, din echipa “Faimoșii”

Cine este Vladimir Drăghia, finalist “Exatlon”, din echipa “Faimoșii”. Câştigătorul Exatlon România 2018 va fi ales miercuri, 23 mai, într-o transmisie live la Kanal D. Ionuţ Sugacevschi şi Vladimir Drăghia au ajuns în marea finală şi vor lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Vladimir Draghia este ultimul Faimos care a rezistat în competiția Exatlon. Acesta a declarat ca plecarea lui Cătălin Cazacu l-a emoționat foarte tare și că le este recunoscător celor care l-au votat să rămână. În ultimul an, viața  finalistului Exatlon s-a schimbat mult. A devenit tatăl unei fetițe superbe și are o iubită care îl susține în tot ceea ce face.

Vladimir Drăghia, marcat de evenimente dure

Recent, Vladimir Drăghia a povestit despre evenimentele care l-au marcat de-alungul timpului.  „Era perioada aceea când toată lumea pleca din țară și așa că m-am dus și eu în Italia, să văd cum este. Și mi-am dat seama că nu curg laptele și mierea; m-am simțit dezrădăcinat”, povestește Vladimir Drăghia.

Mama  lui Vladimir  este cea care l-a susținut și l-a încurajat. „Când i-am zis că plec, ea mi-a găsit unde să stau, în timp ce eu mă aflăm pe drum, în microbuz. Nu aveam bani nici de bilet, am plătit la întoarcere, 100 de Euro. M-a maturizat experiența în Italia. Am muncit, am încărcat tiruri, dar m-am întors bărbat. Dacă nu aș fi plecat, aș fi rămas mereu cu regretul că nu am făcut-o. Am revenit în București după șase luni, unde m-am regăsit”, adaugă războinicul de la „Exatlon”.

„Prefer să lucrez intens, cât pot, trei sau patru luni, după care vreau să iau o pauză. M-am învățat cu libertatea și îmi este necesară. Probabil că vine și că o compensare pentru perioada în care eram la internat (n.r. perioada petrecută la Centrul Olimpic, în Brăila) și trebuia să plec numai cu bilet de voie”, a declarat vedeta.

Cine merită să câștige Exatlon România 2018?

Se încarcă ... Se încarcă ...

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/„Călăul de boschetari” Sergiu Băhăian, părăsit de familie în puşcărie! „Devenim aşa, nişte tablouri uitate prin pod…”

 

Close
Închide
  Close