MENIU CAUTĂ

Finala Eurovision 2017. Portugalia şi Italia sunt marile favorite

Distribuie

Sâmbătă seară, de la ora 22:00, se dispută marea finală a Eurovision 2017, la Kiev, iar favoriţii concursului muzical vin din Portugalia şi Italia. Reprezentanţii României, Ilinca şi Alex Florea, vor evolua în a doua parte a show-ului, pe poziţia 20.

Marele favorit la casele de pariuri era ieri reprezentantul Italiei, Francesco Gabbani, care a impresionat cu piesa „Occidentali’s Karma”, notează mirror.co.uk. Însă portughezul Salvador Sobral l-ar fi depăşit la limită, potrivit wiwibloggs.com. Lupta este aşadar una foarte strânsă.

Cântecul lui Francesco Gabbani a devenit deja un hit în Italia şi a atins 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Ce mă face să mă simt cel mai mândru este faptul că-mi pot reprezenta ţara în faţa Europei”, a declarat Gabbani. Cred total în calitatea „Made in Italy” şi voi face tot posibilul să fiu un valoros ambasador al ţării mele”, a adăugat concurentul. 

 Salvador Sobral – Portugalia

Piesa reprezentanţilor României se află pe locul 6 la casele de pariuri, în timp ce Spania are, se pare, cele mai mici şanse să câştige concursul.

Finala Eurovision 2017 va fi transmisă la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+, sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 22.00. Ediţia din acest an va avea loc la Kiev, Ucraina.

Citește și: Finala Eurovision 2017. Cum poți vota pentru România în competiție

Citește mai multe despre EuroVision pe Libertatea.

Comentarii