Mergi direct la conținut »
Cine sunt primele 4 echipe de la „Asia Express”, sezonul 3
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cine sunt primele 4 echipe de la „Asia Express”, sezonul 3

Cine sunt primele 4 echipe de la „Asia Express”, sezonul 3

Vedetele sunt dornice să experimenteze aventura la Asia Express, sezonul 3. Astfel că, înscrierile au început, iar acum s-a aflat care sunt echipele ce vor participa la un maraton spectaculos prin Filipine, Taiwan și Japonia.

De Livia Lixandru,

Nico împreună cu fiica ei Alexandra s-au înscris în competiția extremă, alături de Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, două dintre cele mai cunoscute prezențe din online-ul românesc. Alex Velea și Mario Fresh sunt puși pe fapte mari.

De asemenea, din cea de-a treia echipă face parte celebrul make-up artist Alexandru Abagiu. Cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra, formează cea de-a patra pereche care intră în cursa pentru marele premiu, scrie ELLE.

Oase și CRBL au câștigat sezonul 2 Asia Express

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – sezonul 2 și premiul de 30.000 de euro. În finală, i-au învins pe Ruby și Robert. Astfel, Drumul Elefantului, traseul celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality-show, Asia Express, s-a încheiat pe 16 aprilie 2019.

„Nu mi-a venit să cred ca e real ce se întâmplă. Abia atunci când Gina s-a apropiat, foarte bucuroasă, cu lacrimi în ochi, abia în momentul ăla am realizat că cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă de la Asia Express… câștigă acest sezon”, a spus, fericit, CRBL. imediat după câștigarea finalei.

„Chiar am reușit să câștigăm Asia Express, tu vorbești serios? Locul 1, pentru prieteneia noastră, a meritat toată așteptarea asta de 14 ani, din secunda în care ne-am cunosut până acum”, a afirmat și partenerul său, Oase.

Oase și-a îndeplinit visul cu premiul de la Asia Express

Oase a declarat în repetate rânduri că va folosi premiul pentru a-și îndeplini visul, acela de a avea un bar. Astfel că,  după o vară întreagă în care a zugrăvit, a vopsit, a cărat saci de nisip și mobilier, partenerul lui CRBL și-a văzut visul cu ochii, iar recent și-a pus afacerea pe picioare.

Close
Închide
  Close