MENIU CAUTĂ
, de Claudiu Petrisor

Ciutacu: „Câştig bine. Nici la Antena 3 nu stăteam pe puţini bani”

Distribuie

Victor Ciutacu realizează de aproape un an o emisiune la România TV. Întrebat dacă are momente în care i se face dor de vechiul loc de muncă, Ciutacu a spus pentru enational.ro: "Nu stau sa suspin. Daca vrei asa, cel mai mare dor ar trebui sa mi se faca de Jurnalul National. La Antena 3 eram colaborator. Ca imagistic lumea a asociat Antena 3 cu tripleta Badea-Gadea-Ciutacu asta e altceva. O repet, ca unii se mai fac că au uitat".

Acesta a continuat: „Am lucrat multi ani acolo. Au fost zile mai bune. Zile mai proaste. Dar eu stăteam foarte bine acolo. Nici la Antena 3 nu stăteam pe putini bani, cum îşi inchipuie unii. Pot sa dai si titlu. Hai sa-l pup in fund pe mogul. Ghita a fost singurul care a vrut cu adevarat sa ma aduca si a făcut tot ce i-a stat in putinta. Şi Vântu m-a vrut. N-a fost suficient de insistent. N-a fost suficient de convingător. Si n-a fost suficient de generos”.
Victor Ciutacu admite că şi la România TV are un salariu bun: „Câştig bine. Nu atât cat isi închipuie lumea. Eu nu sunt Turcescu să găsesc un prost ca Vântu”.

Cât despre dosarul lui Dan Voiculescu, fostul său şef, Victor Ciutacu a punctat: „Pe dosarul ala e o golanie ce se intampla. Nu stiu viata si palmaresul lui. Bănuiesc că nu a ajuns să aibă banii lui fiind un înger. Dar faimosul dosar e patetic. Şi nu mai am nicio obligatie”.

Comentarii