Mergi direct la conținut »
Claudia Pătrășcanu a pregătit camera bebelușului. Artista naște peste câteva zile
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Claudia Pătrășcanu a pregătit camera bebelușului. Artista naște peste câteva zile

Claudia Pătrășcanu a pregătit camera bebelușului. Artista naște peste câteva zile

Claudia Pătrășcanu a pregătit camera bebelușului, iar ajutorul cel mai mare l-a primit din partea băiețelului ei, Gabriel. Artista urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, pe 31 ianuarie.

De Livia Lixandru,

Claudia Pătrășcanu a pregătit camera bebelușului, ce va veni pe lume la începutul săptămânii viitoare. Interpreta a postat pe contul de Facebook, un filmuleț, în care le arată fanilor, cum ajută Gabriel la pregătirea camerei, pentru frățiorul său.

Claudia Pătrășcanu a pregătit camera bebelușului. Artista naște peste câteva zile

Claudia Pătrășcanu a pregătit camera bebelușului ce va veni pe lume la sfârșitul acestei luni

„Venirea bebelușului,ne-a activat pe toți!? Gabriel……ajutorul meu cel mai mare!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.  Claudia Pătrășcanu va naște pe 31 ianuarie, când are programată operația de cezariană. Interpreta și Gabi Bădălău vor mai avea un băiețel, căruia îi vor pune numele Nicolas Mihail.

„Nu chiar la uşă, sunt în dressing. Într-adevăr mi-am făcut bagajele săptămâna trecută. Mi-am programat deja ziua de operaţie pentru cezariană. Va fi pe 31 ianuarie, deci nu mai avem foarte mult.  Am doi medici care vor fi cu mine, anestezist, asistente. Plus, va fi o prietenă cu mine în sală. Nicolas Mihail o să-l cheme. Nu ştiu cum e cu doi. (…)”,a declarat Claudia Patrascanu  în cadrul emisiunii „Răi da buni”.

Close
Închide
  Close