Mergi direct la conținut »
Claudia Patrășcanu se pregătește să nască."Ce mult a crescut. Ai gemeni?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Claudia Patrășcanu se pregătește să nască."Ce mult a crescut. Ai gemeni?"

Claudia Patrășcanu se pregătește să nască.”Ce mult a crescut. Ai gemeni?”

Claudia Patrășcanu se pregătește să nască, peste aproape o săptămână. Artista va deveni mamă pentru a doua oară și va avea tot un băiețel, căruia îi va pune numele Nicolas.

De Livia Lixandru,

Claudia Patrășcanu se pregătește să nască, în curând. Cântăreața a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare alături de soțul ei, Gabi Bădălău. „#amr12 #bebe #uanderful #Nicholas”, a scris Claudia pe Facebook.

Claudia Patrășcanu se pregătește să nască

Claudia Patrășcanu se pregătește să nască pentru a doua oară

Prietenii virtuali i-au urat naștere ușoară. „Ce mult a crescut. Ai gemeni?”, „Naștere ușoară”, „Sarcină ușoară. Sunteți foarte frumoși”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor. Claudia și-a făcut deja bagajul și este gata să aducă pe lume cel de-al doilea băiețel.  „Nu chiar la uşă, sunt în dressing. Într-adevăr mi-am făcut bagajele săptămâna trecută. Mi-am programat deja ziua de operaţie pentru cezariană. Va fi pe 31 ianuarie, deci nu mai avem foarte mult.  Am doi medici care vor fi cu mine, anestezist, asistente. Plus, va fi o prietenă cu mine în sală. Nicolas Mihail o să-l cheme. Nu ştiu cum e cu doi. (…)”,a declarat Claudia Patrascanu  în cadrul emisiunii „Răi da buni”.

Close
Închide
  Close