Mergi direct la conținut »
Cleopatra Stratan a ajuns în manualele școlare din Belgia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cleopatra Stratan a ajuns în manualele școlare din Belgia

Cleopatra Stratan a ajuns în manualele școlare din Belgia

Cleopatra Stratan, în vârstă de 15 ani, a ajuns în manualele școlare din Belgia. Anunțul a fost făcut chiar de tatăl său, Pavel Stratan.

De Dana Aramă,

Despre Cleopatra Stratan s-a auzit în toată lumea. A devenit cunoscută încă de pe vremea când era doar o copilă și a cucerit publicul cu hit-ul ei, „Ghiță”.

Acum, fiica celebrului interpret Pavel Stratan este o domnișoară în toată regula, care încă se ocupă de muzică și este recunoscută la nivel internațional.

Cleopatra Stratan a ajuns acum în manualele școlare din Belgia. Pavel Stratan, tatăl solistei, a anunţat pe Facebook că fiica lui apare într-un manual şcolar din Belgia, în cadrul unor exerciţii despre vocabular.

„Cleopatra Stratan se studiază în manualul de limbă engleză al Belgiei. Bravo, Cleopatra!”, a scris Pavel Stratan, care a ținut să-i mulțumească celei care i-a trimis imaginea din manualul școlar belgian în care apare fiica lui.

 

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani, când hit-ul ei „Ghiță” s-a auzit inclusiv în țări că Japonia, Spania și Mexic.

Artista născută în Republică Moldova deține nu mai puțin de șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Close
Închide
  Close