Mergi direct la conținut »
Codin Maticiuc, atac dur la adresa lui Cristian Pomohaci. “Rămâi cântăreț-calusar și poți să ieși din dulap îmbrăcat ca Madonna”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Codin Maticiuc, atac dur la adresa lui Cristian Pomohaci. “Rămâi cântăreț-calusar și poți să ieși din dulap îmbrăcat ca Madonna”

Codin Maticiuc, atac dur la adresa lui Cristian Pomohaci, îm urma scandalului care a izbucnit în urmă cu doar câteva zile. Acesta a postat un mesaj pe contul de socializare.

De Livia Lixandru,

Codin Maticiuc, atac dur la adresa lui Cristian Pomohaci. Recent, informații șocante  au ieșit la iveală, după ce tânărul care l-a înregistrat pe preotul-artist s-a hotărât să rupă tăcerea. Flaviu a mărturisit că a vrut să-l lovească pe preotul care, în urmă cu cinci ani, i-ar fi propus să întrețină relații sexuale cu el, contra unor sume de bani. Bărbatul, care acum 22 de ani, a spus că nu este homosexual și că este pregătit să discute cu procurorii despre  înregistrarea cu preotul Cristian Pomohaci.

Codin Maticiuc, atac dur la adresa lui Cristian Pomohaci, preotul-artist

Codin Maticiuc, atac dur la adresa lui Cristian Pomohaci. “Rămâi cântăreț-calusar și poți să ieși din dulap îmbrăcat ca Madonna”

„Da, poți să te culci cu puștoaice de 15 ani. E legal, nu e corupere de minori. Stiu, dau refresh legii lunar. Cu asta mă ocup. Trebuie doar acceptul lor da’ asta nu se pune că-ți trebuie și cu cele de 40 de ani, altfel e viol. Ok, so, 15, 16, 17 e legal dar NU și cand esti preot, pomohaciule. Unde să mai pun ca erau baieti și tu față bisericeasca?!? Ma întreb daca si spatele îți e tot bisericesc. Preot, profesor de liceu șamd ai alte responsabilități. Mușcatul de pernă cu tineri pe care i-ai corupt să-ți sufle-n ceafa nefiind una dintre ele. De asemenea întârzie o poziție mai ferma a BOR. Dovezile sunt destul de clare, cel putin cele video de exoricizare și „deschis de carte”. Pe mine mama mă cearta si acum cu deschisul de cărți dar în cu totul alt sens.
Revenind la pomohaciul nostru. Gay? Pentru mine esti Ok, dar NU ca preot, moșule. Rămâi cântăreț-călușar si poți sa ieși din dulap îmbrăcat ca Madonna cu sutien înțepător. Ma consider foarte tolerant dar nu și în ceea ce privește biserica si ai săi reprezentanți care trebuie sa ramana stâlpi ai moralității într-o societate delicios de decadenta.
Fix de asta avea nevoie Biserica Ortodoxa Romană după „mișcările sublime de PR” de la Colectiv, clopotul poleit cu chip danielic si mall-ul pe care-l construiesc de zor. Fix de un pomohaci d’asta mai era nevoie ca sa alunge si ultimii tineri din calea religiei.
În încheiere aș vrea s-o citez pe o clasica în viață, Floricica dansatoarea:
„Sa va fie rusine! Huoooooooo!!”, a fost mesajul lui Codin Maticiuc.

Citește și:


Dezvăluiri uluitoare făcute tânărul care l-a înregistrat pe preotul Cristian Pomohaci. „Mi-am dat seama că e foarte pervers”


 

Close
Închide
  Close