„Da, ştiu. Sa bei la volan unul din cele mai grave lucruri ce poţi face. Adevărat. Sa te opui apoi testului nu ştiu de care iar e nasol. Dar când toate astea le face singurul om din ţara asta pe care-l putem trimite să-i spună lu Trump ceva la ureche şi in drumul spre casa sa oprească şi pe la Macron sa-i lase o atenţie apăi nu ştiu. Poate ne purtam un pic mai atent cu el? Zic şi eu. I s-a spus Nasty toată viaţa, ne-am mândrit cu asta. Talentat pe teren şi bad boy in real life. Aşa a ajuns cunoscut. Asta e, mai sunt şi dezavantaje dar e tot ce avem. Şi dacă nu sunteţi de-acord atunci vedeţi ca şi Nadia mai fumează câte un cui. Când vine in ţara poate reuşim s-o surprindem si s-o încătuşam şi pe ea. Sa ştim o treaba”, a scris bloggerul Codin Maticiuc, pe Facebook.

Imediat a reacţionat Marian Godină, care i-a comentat:. „i-am mai zis de multe ori că scrii fain, dar de data asta prost. La volan ai o singură calitate pentru poliţişti: aceea de conducător auto. Ideal e să nu primeşti nici mai mult, dar nici mai puţin respect decât ‘nea Ion de la sculerie. Ambii te pot omorî la fel pe stradă fiind beţi la volan. Sau te-ar încălzi cu ceva că cineva drag ti-a fost omorât de o celebritate? Pe mine nu.”

Răspunsul lui Maticiuc nu a întârziat. „Oameni buni. Am spus “poate ne purtam mai atent cu el”. Atât. E mult ce cer, Mariane? Dacă Maia Morgestern, beata la volan, va mai şi înjura tot aşa trebuia încătuşată? Sau cu mai multă grija?”„Deja când introduci cuvântul „mai” insinuezi „altfel decât cu alţii.” Ceea ce e incorect faţă de ‘nea Ion de la sculerie de care vorbeam mai sus. Or pentru a avea dreptul de a conduce, ambii au trecut acelaşi examen, chiar dacă cu unul ne mândrim în lume (eu, unul, nu) şi pe celălalt nu-l cunoaşte nimeni”, i-a replicat poliţistul.

„Da. Când un om a făcut ceva pentru ţara asta hai sa ne purtam altfel decât cu alţii. Când un om are 72 de ani şi e “recalcitrant” hai sa ne purtam altfel decât cu unul de 35 care e la fel”, a scris Codin Maticiuc.

„Codin Maticiuc trebuie să te iau cu mine la serviciu câteva săptămâni şi să revii apoi cu o postare. Să vezi ce îţi schimbi părerea. Apoi mă iei şi tu prin cluburi şi poate îmi schimb şi eu părerea despre fetele cu silicoane. 😂”, a venit replica lui Marian Godină.

Celebrul polițist brașovean Marian Godină, sprijinit de masina de poliție, în dreptul Uzinei Rulmentul S.A.

Marian Godină

EXCLUSIV. O cunoscută cineastă franceză, Mia Hansen-Løve, despre lecția filmului său, recent lansat și în România: Când pierdem pe cineva, doliul înseamnă și dorința de a trăi, deci să nu ne simțim vinovați
Recomandări
EXCLUSIV. O cunoscută cineastă franceză, Mia Hansen-Løve, despre lecția filmului său, recent lansat și în România: Când pierdem pe cineva, doliul înseamnă și dorința de a trăi, deci să nu ne simțim vinovați

Inițial, fostul jucător de tenis a fost surprins conducând mașina cu o alcoolemie de 0,55 mg/l în aerul expirat, refuzând să se legitimeze și să fie testat alcoolic. Apoi a fost oprit când a condus un scuter și a depășit linia continuă, în dreptul Spitalului Floreasca, deși permisul îi fusese suspendat la abaterea de mai devreme.Năstase susține că polițiștii, pe care i-a numit milițieni, l-au bruscat și l-au rănit, atunci când l-au reținut și l-au încătușat și a anunțat că își va scoate un certificat medico-legal, apoi va face plângere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), unde va cere daune de ordinul milioanelor de euro.La rândul lor, anchetatorii au spus că el a oprit inițial la semnalul polițistului și „în urma unor discuții sumare cu agentul de poliție s-a pus în mișcare, fără a avea acceptul acestuia”… și, astfel, a fost urmărit pentru a putea fi oprit.

„Sunt penal, am făcut ceva penal?!”, a comentat Nasty, așa cum a fost poreclit – de-a lungul carierei sale – Ilie Năstase, el susținând că alcoolemia a fost de doar 0,05%, nu 0,55%, cum au precizat polițiștii rutieri.

Ilie Năstase, la Spitalul Floreasca

Ilie Năstase, la Spitalul Floreasca

INTERVIU EXCLUSIV. Reputatul profesor ruso-american de economie Oleg Itskhoki spune că Europa și SUA au calculat greșit, lăsându-i lui Putin un miliard de euro pe zi
Recomandări
INTERVIU EXCLUSIV. Reputatul profesor ruso-american de economie Oleg Itskhoki spune că Europa și SUA au calculat greșit, lăsându-i lui Putin un miliard de euro pe zi

Conducătorului auto i s-a cerut să se legitimeze și, întrucât emana vapori de alcool, i s-a cerut să se supună testării cu aparatul etilotest. Persoana în cauză a refuzat acest lucru, a devenit agresiv, motiv pentru care a fost necesară încătușarea acestuia. Există înregistrări la dosar în care se arată că polițiștii au intervenit conform procedurilor legale și fără a ține cont de calitatea persoanei”, a declarat Victor Gâlceavă, comisar şef de poliţie , în cadrul unei conferințe de presă.

Iată ce mesaj transmite Ministerul de Interne, după scandalul cu Ilie Năstase.Au făcut polițiștii exces de zel când i-au pus cătușe lui Ilie Năstase? Ce spun cititorii Libertatea

Au procedat polițiștii corect în cazul încătușării lui Ilie Năstase?

Da, atitudinea lui nu le-a dat polițiștilor de ales 78% (7 voturi)
Nu, polițiștii au făcut exces de zel 22% (2 voturi)
Loading ... Loading ...