Mergi direct la conținut »
Codin Maticiuc joacă alături de Mihai Bendeac în „Băieți de oraș”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Codin Maticiuc joacă alături de Mihai Bendeac în „Băieți de oraș”

Codin Maticiuc joacă alături de Mihai Bendeac în „Băieți de oraș”

Codin Maticiuc joacă alături de Mihai Bendeac în „Băieți de oraș”, ca invitat special. Astfel că actorul devine, la rândul lui... băiat de oraș.

De Livia Lixandru,

Invitat special în cel de-al treilea episod este Codin Maticiuc, care devine la rândul lui băiat de oraș, alături de celelalte binecunoscute și îndrăgite personaje ale serialului.

Codin Maticiuc joacă alături de Mihai Bendeac, iar fanii acestuia vor avea parte de o surpriză de proporții

Codin Maticiuc își păstrează numele real în serial, dar caracterul interpretat de el este unul creat cu foarte multă ironie și umor. Obiceiurile băieților de oraș, anturajul și cluburile în care aceștia se învârt devin subiect de pamflet.

Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac, este cel care pune la cale, cu mare ingeniozitate, un plan prin care-i să-i ia banii lui Codin Maticiuc, după ce-i urmărește acestuia toate mișcările pe rețelele de socializare.

”M-am gândit la o metodă de făcut bani, băi, ceva ce n-a gândit nimeni pe fața pământului. Și am făcut-o eu cu creierașul meu. Codin Maticiuc ăsta a postat pe Facebook de pe Autostrada Soarelui. Mergem la mare, gata”, își începe Roby Roberto planul, alături de prietenul său Malone.

Cei doi, împreună cu amicul lor, Roboțelu, își fac bagajul și pleacă la Mamaia, unde speră să-l găsească pe Codin Maticiuc într-unul dintre cluburile pe care acesta le frecventează. Surprizele se țin însă lanț, iar planul de acasă nu se potrivește deloc cu cel din târg.


Aleșii au pus gând rău celor care fac renovări sau dau petreceri acasă: Dacă zgomotul depășește 30 de decibeli, riscă amendă de până la 1.500 de lei


 

Close
Închide
  Close