Mergi direct la conținut »
Oferă de Crăciun!  În iarna asta, copiii vor asculta colinde cu Dan Bittman
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Oferă de Crăciun! În iarna asta, copiii vor asculta colinde cu Dan Bittman

Consacrații colindători de carieră și soliștii iernilor românilor, Ștefan Hrușcă și Paul Surugiu Fuego vor avea concurență grea la acest sfârșit de an. „Vine o zi”, după cum amenința solistul de la microfonul Holografilor, ei bine a venit. Căci, după o carieră rock de aproape 40 de ani, Dan Bittman își face intrarea pe piața cântecelor de Crăciun.

De Petre Dobrescu,

Ajuns la 56 de ani, Bittman a făcut tot ce și-a dorit: a fost solistul multor formații de la începuturile anilor 80, a clădit frumoasa poveste a celui mai iubit grup pop-rock românesc, a avut propriul show de televiziune (la postul public), a fost jurat la un popular show dedicat talentelor muzicii și s-a dovedit un bun actor.

Trupa Holograf donează banii primiți pentru spectacolul din Sectorul 5. Fotografie alb-negru din timpul unui concert al trupei Holograf, cu Dan Bittman la microfon

 În iarna asta, copiii vor asculta colinde cu Dan Bittman

Așa că își duce povestea mai departe înregistrând câteva cântece pentru copii, tocmai bune pentru perioada Crăciunului precum „Omul de zăpadă” ori „Moș Crăciun cu plete dalbe”, melodii pe care le-a cântat într-un registru vocal potrivit sărbătorilor, ajutor dat mamei copiilor săi, Liliana Ștefan.

Textiera multor melodii de succes din pop-rock-ul autohton, femeia care îi este alături lui Dan Bittman de 25 de ani este autoarea proiectului „Cutiuța muzicală”,  colecții de cântece pentru copii la care au mai participat de-alungul timpului, pe lângă solistul trupei Holograf, Monica Anghel, Oana Sârbu, Anca Țurcașiu. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei copii, Patrick, Alexandru și Mark Nicolas.

CITESTE SI: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Prădătorii de copii sunt liberi! – Tribunalele din România dau pedepse cu suspendare pentru tații care-și agresează sexual fetele minore și le dau posibilitatea să facă muncă în centrele de copii!

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close