Mergi direct la conținut »
Cinci femei îl acuză pe comediantul Louis CK de hărțuire sexuală
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cinci femei îl acuză pe comediantul Louis CK de hărțuire sexuală

Cinci femei îl acuză pe comediantul Louis CK de hărțuire sexuală

Cinci femei îl acuză pe comediantul Louis CK de hărțuire sexuală, patru dintre ele spunând că acesta s-a masturbat în fața lor, în timp ce a cincea susține că i-a cerut să meargă cu el să-l privească, scrie The New York Times.

Patru actrițe de comedie, Dana Min Goodman, Julia Wolov, Rebecca Corry și Abby Schachner – și o a cincea femeie care a vorbit cu condiția anonimatului, au formulat acuzații la adresa comediantului american.

Goodman și Wolov au declarat că Louis CK s-a dezbrăcat și s-a masturbat după ce le-a invitat în camera sa de hotel în timpul Festivalului de Artă Comediană din SUA, în 2002, în Aspen, Colorado.

Corry a declarat că Louis CK, care era invitat să apară într-un show de televiziune în 2005, a întrebat-o dacă vrea să meargă cu el în cabină să-l urmărească în timp ce se satisface sexual. Ea spuen că l-a mustrat amintindu-i că are o fiică și o soție gravidă.

Schachner a povestit că în 2003 l-a sunat pe Louis CK în 2003 pentru a-l invita la una dintre emisiunile ei și a fost uluită să-și dea seama că în timpul conversației telefonice el se masturba. „M-am simțit foarte rușinată”, a declarat ea pentru New York Times.

A cincea femeie, care nu a vrut să fie numită, a vorbit despre presupusele incidente care-l implicau pe comic la sfârșitul anilor 1990, în timp ce lucra la producție la The Chris Rock Show. Louis CK, care a fost scriitor și producător al spectacolui, i-a cerut acesteia în repetate rânduri se se uite la el în timp ce se mastura. Ea spune că a acceptat cererile acestuia chiar dacă a știut că ceea ce face este greșit. ”A abuzat de poziția lui de putere”, a spus ea.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Premiera noului film al lui Louis CK, ”I Love you, Daddy” a fost anulată brusc după apariția articolului din New York Times.

Filmul a fost scris și regizat de Louis CK, care joacă rolul unui tată care încearcă să-și oprească fiica sa de 17 ani (Chloe Grace Moretz) să aibă o relație cu un bătrân de 68 de ani (John Malkovich). Distribuitorul filmului, Orchard, nu a confirmat că lansa filmul în cinematografe pe 17 noiembrie, așa cum era programat.

„În lumina acuzațiilor referitoare la referințele lui Louis CK în New York Times de astăzi, se anulează premiera din această seară a ‘I love you, Daddy, a anunțat Orchard într-un comunicat de presă.

Și apariția lui Louis CK, în emisiunea The Late Show cu Stephen Colbert, a fost anulată, în timp ce HBO a retras toate proiectele acestuia pe care le avea în serviciul On Demand.

Rareș Bogdan lansează un fake news planetar: „Tratamentul împotriva COVID-19 este gata. Vindecă în trei ore”
Recomandări

Rareș Bogdan lansează un fake news planetar: „Tratamentul împotriva COVID-19 este gata. Vindecă în trei ore”

 

În septembrie, la Festivalul de Film de la Toronto, reporterii New York Times i-au cerut să coenteze acuzațiile formulate împotriva sa, iar acesta a spus că sunt ”zvonuri”.

Louis CK se alătură unei liste de personaje de la Hollywood, printre care Harvey Weinstein, Kevin Spacey, Brett Ratner și James Toback, sau Steven Seagal, care au fost la rândul lor acuzați de hărțuire sexuală.


Citește și: REPORTAJ VIDEO | Au spart un bancomat într-un minut! Cei mai buni hackeri din lume sunt zilele acestea în Bucureşti

Close
Închide
  Close