Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Compozitorul pieselor Zurli, Cornel Sorian este în top 5 la cel mai bine vândut album de muzica clasică din lume
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Compozitorul pieselor Zurli, Cornel Sorian este în top 5 la cel mai bine vândut album de muzica clasică din lume

EXCLUSIV/ Compozitorul pieselor Zurli, Cornel Sorian este în top 5 la cel mai bine vândut album de muzica clasică din lume

Muzicianul român ce a făcut trupa Stigma, una dintre formaţiile pop-rock populare prin anii 2000, Cornel Sorian este în top cinci artiști de muzică clasică cei mai bine vânduți din lume, pe unul dintre cele mai mari magazine online de pe mapamond, Amazon.

De Florian Gheorghe,

Este vorba de ”I am Monster” un nou album de autor al artistului, care este stabilit la Londra de aproape 10 ani, și care, la 45 de ani, este din nou student la una dintre cele mai importante universități din lume în materie de producție audio. Muzicianul ale cărui melodii se află pe buzele a zeci de mii de copii români, datorită trupei Zurli, și-a petrecut mai mult de jumătate de viață în studiouri de înregistrări și se specializează acum în muzică de film.

„Este o idee a mea mai veche să găsesc un ”camin” pentru aceste lucrări în care mi-am vărsat emoțiile și gândurile. Nu am fost demoralizat de concurența extrem de mare, căci companiile din branșa muzicală tratează cu oameni extrem de talentați din întreaga lume. Din fericire, lucrurile se leagă mai repede decât credeam. Dacă îmi spunea cineva la începutul anului curent că pot strânge munca mea, într-un timp atât de scurt, într-un album ce se găsește în cele mai importante magazine digitale și servicii de streaming din lume, mi s-ar fi parut imposibil”, ne-a declarat Sorian la data lansării noului său disc.

Compozitorul pieselor Zurli, Cornel Sorian este în topul celor mai bine vândute albume de muzica clasică de pe mamapond!

Albumul ”I am Monster”este caracterizat de autor drept o împletire între muzica clasică contemporană și electronică și a fost conceput în ultimii doi ani, în pauzele de muncă alături de sute de artiști din toate colțurile lumii (Cornel Sorian lucrează la unul din cele mai importante studiouri de înregistrări din Londra). Materialul cuprinde 23 de piese,  toate cântecele fiind contractate de companii de publishing din Marea Britanie, Statele Unite și alte zone ale lumii pentru a fi folosite pentru coloane sonore (film, televiziune, publicitate și jocuri video).

Printre realizările sale, Cornel Sorian a realizat şi înregistrat o piesă ale cărei versuri au fost făcute special de faimoasa solistă americană Ciara.

 

 

Close
Închide
  Close