Mergi direct la conținut »
Concert Metallica la Arena Națională Galerie foto
8imagini
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Concert Metallica la Arena Națională. Program, reguli de acces, restricții rutiere

De Dragoș Tănase, . Ultimul update Miercuri, 14 august 2019, 21:24

Formația Metallica va susține un concert pe Arena Națională din București, în această seară. Fanii care vor participa live la eveniment pot afla mai jos care este programul și ce reguli de acces există, dar și ce restricții rutiere sunt în zonă, dacă vor alege să meargă cu mașina la concert.

Ad placeholder

Concertul Metallica de la Arena Națională din București face parte din turneul „Worldwired” pe care trupa, formată în prezent din James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas), l-a început încă din octombrie 2016.

Una dintre surprizele pregătite de trupa Metallica pentru fanii săi este că show-ul ar putea include și un moment cu drone, așa cum s-a întâmplat și în alte orașe europene în care au concertat până acum. Show-ul cu drone ar putea apărea în timpul melodiei „Moth Into Flames”.

Concert Metallica la Arena Națională – program

Accesul se va face începând cu ora 16:30, pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete, prin cele trei intrări amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu și strada Pierre de Coubertin.

În deschiderea concertului Metallica de la București vor cânta trupele Ghost și Bokassa, între orele 17.45 și 19.45.

Metallica va urca pe scena în jurul orei 20:15.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete.

Pe bilete există toate informațiile referitoare la cea mai facilă modalitate de acces spre locurile achiziționate.

Cum ajung copiii să creadă că abuzurile sexuale sunt normale! ”Asta e dragostea pe care un tată i-o oferă fetiței lui, iar eu nu știu să răspund la ea”
Recomandări
Cum ajung copiii să creadă că abuzurile sexuale sunt normale! ”Asta e dragostea pe care un tată i-o oferă fetiței lui, iar eu nu știu să răspund la ea”
 

Concert Metallica la Arena Națională. Nu mai sunt bilete

Concertul Metallica a devenit Sold-Out la o zi după punerea în vânzare generală, biletele pornind de la 235 lei până la 9.950 lei.

Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare.

Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional.

Ad placeholder

Prin participarea la eveniment, spectatorii își cedează toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul concertului.

Concert Metallica la Arena Națională – reguli de acces

 • Să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porților de acces, adică 16.30. Astfel, se va evită aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de așteptare va fi unul redus.
Tolo: Mihai Busuioc, omul lui Dragnea la Curtea de Conturi, a pornit o anchetă internă, supărat că publicul a aflat de neregulile descoperite în achizițiile COVID-19!
Recomandări
Tolo: Mihai Busuioc, omul lui Dragnea la Curtea de Conturi, a pornit o anchetă internă, supărat că publicul a aflat de neregulile descoperite în achizițiile COVID-19!
 
 • Utilizarea porților de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziționate, porțile fiind semnalizate în acest sens.
 • Odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență de sectorul în care au alocate biletele.
 • Odată ieșiți din zona de concert, pentru a reveni în arenă, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces. Același lucru este valabil și pentru posesorii de brățări.
 • Nu este recomandat accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert, din cauza sunetului foarte puternic. Dacă, totuși, unii părinți alegi să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere și achiziționând bilete de acces și pentru aceștia. Mai mult, minorii – care trebuie să fie însoțiți de un adult – ar trebui să poarte căști de protecție.

Concert Metallica la Arena Națională – obiecte interzise

 • băuturi și produse alimentare achiziționate din afară perimetrului locatiei;
 • sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve;
 • artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere;
 • scaune;
 • arme, obiecte contondente, lanțuri;
 • umbrele;
 • animale de companie;
 • rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4;
 • căști de motociclist;
 • selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.
Ad placeholder
Printr-un document oficial, Raed Arafat și șefa DSP-urilor îi amenință cu închisoarea pe cei scoși din izolare de Curtea Constituțională!
Recomandări
Printr-un document oficial, Raed Arafat și șefa DSP-urilor îi amenință cu închisoarea pe cei scoși din izolare de Curtea Constituțională!
 

Concert Metallica la Arena Națională – obiecte permise

 • aparate de fotografiat compacte
 • brichete
 • medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.

Concert Metallica la Arena Națională – achiziționarea băuturilor și produselor alimentare

În incinta Arenei Naționale, veți avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă, bere cu și fără alcool, cafea, înghețată și gustări.

Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.

Concert Metallica la Arena Națională – parcare

Că urmare a numărului foarte mare de spectatori așteptați, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun.

Ad placeholder

Persoanele care aleg să vină cu mașina proprie vor avea la dispoziție o parcare supraetajata, cu acces din Bd. Basarabia.

Parcarea dispune de un număr limitat de locuri, aproximativ 1.000, prin urmare este indicat că cei interesați să vina cât mai devreme dacă doresc să beneficieze de unul dintre aceste locuri.

Tariful este de 50 Lei/ durată evenimentului/ mașină. După ce mașina a fost parcată, nu se mai poate muta pe perioada evenimentului.

De asemenea, accesul la mașină pe perioada evenimentului va fi interzis.​

Află ce restricții rutiere vor fi în zona Arenei Naționale, în ziua concertului Metallica. Ce trebuie să știe șoferii și pietonii!

Concert Metallica la Arena Națională – alte informații generale

Înregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice apărat de înregistrare audio-video folosit astfel, deținut de participanții la eveniment.

În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.

În incintă Arenei Naționale, fumatul este strict interzis, mai puțin în zonele special amenajate și marcate. Cei care nu vor respecta această regulă sunt pasibili de amendă.

Concert Metallica la Arena Națională – Jandarmeria asigură măsurile de ordine publică la concert

Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine publică la concertul trupei Metallica, ce va avea loc pe Arena Naţională.

Ad placeholder

„Jandarmii vor fi prezenţi în zona desfăşurării evenimentului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la/de la eveniment”

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti (DGJMB):

Accesul publicului se va face începând cu ora 16.30, prin Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului, jandarmii le recomandă spectatorilor să manifeste răbdare, să respecte recomandările jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură. De asemenea, să nu vină cu bagaje sau genţi voluminoase.

Mai mult, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin Sistemul Unic de Urgenţă „112”.

Totodată, părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

Concert Metallica la Arena Națională – setlist probabil

 • Hardwired
 • The Memory Remains
 • The Four Horsemen
 • Harvester of Sorrow
 • The Unforgiven
 • Now That We’re Dead
 • Moth Into Flame
 • Sad but True
 • Halo on Fire
 • Frantic
 • One
 • Master of Puppets
 • For Whom the Bell Tolls
 • Creeping Death
 • Seek & Destroy
 • Spit Out the Bone
 • Nothing Else Matters
 • Enter Sandman

Fotografii: Dumitru Angelescu / Libertatea

Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Citeşte şi:

Fotografii inedite din anul 1999: Metallica, în culise, alături de trupa Antract

Nimic altceva nu mai contează

Bișnițarii vând pe OLX bilete pentru concertul Metallica la prețuri astronomice! Cât costă un bilet la cea mai ieftină categorie

Restricții rutiere în zona Arenei Naționale, în ziua concertului Metallica. Ce trebuie să știe șoferii și pietonii

Solistul de la Metallica își face debutul în actorie. În ce film apare James Hetfield

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close