MENIU CAUTĂ
12 Iun. 2017 13:38

Concert Sting, la Cluj-Napoca, în cadrul turneului “57th & 9th”. Biletele se pun în vânzare pe 15 iunie 2017

Distribuie

Concert Sting, la Cluj-Napoca, pe 17 octombrie 2017. Sting revine în România, cu un concert ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în data de 17 octombrie 2017.

Evenimentul este inclus în cadrul turneului ”57th & 9th” și promovează lansarea albumului omonim, cel mai recent proiect muzical al artistului.

Turneul, cu puternice influențe rock, a început în America de Nord, în luna februarie a acestui an, și a parcurs deja mai mult de 50 de orașe din Europa, America Centrală și de Sud și Asia.

afis-sting-concert-cluj-2017

În show-ul din țara noastră, Sting va fi însoțit de un live band din care fac parte Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe) și Rufus Miller (chitară), alături de Joe Sumner ca invitat special, dar și de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).

Artistul îl are drept invitat special pe Joe Sumner, fiu al artistului, lider al trupei Fiction Plane, care s-a concentrat în ultimii cinci ani pe cariera solo. Biletele pentru concert se pun în vânzare din data de 15 iunie 2017.

Sting, pe numele său real Gordon Matthew Thomas Sumner, s-a născut pe 2 octombrie 1951, în Wallsend lângă Newcastle-upon-Tyne în nordul Angliei,și este cântăreț, compozitor, dar și actor.

În perioada 1970-1980, a fost liderul vocal, principal compozitor și basist al trupei rock The Police.

Ca muzician solo și ca membru al trupei The Police, Sting a vândut peste 105 milioane de înregistrări, și a fost distins cu șaisprezece premii Grammy.

Citește mai multe despre Cluj Napoca, concert și Sting pe Libertatea.

Comentarii