Mergi direct la conținut »
VIDEO / Un concert al lui Gheorghe Gheorghiu a devenit ședință colectivă de  gimnastică
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO / Un concert al lui Gheorghe Gheorghiu a devenit ședință colectivă de gimnastică

VIDEO / Un concert al lui Gheorghe Gheorghiu a devenit ședință colectivă de gimnastică

Cine credea că șlagărele lui sunt doar balsam pentru sufletele îndrăgostiților iată că muzica sa s-a dovedit bună și pentru gimnastica de înviorare.

De Florian Gheorghe,

Un concert al artistului Gheorghe Gheorghiu ce a avut loc în  weekend pe plaja păstorită de el din stațiunea Venus (Perla Venusului), s-a transformat într-o ședință de înviorare colectivă, cu participarea a zeci de doamne și domnișoare care și-au făcut antrenamentul pe muzica sa.

Minirecitalul artistului ce a lansat în urmă cu un sfert de secol marele succes „Unde dragoste nu e, nimic nu e”, a fost  animat de cel mai cunoscut antrenor de dance fitness, Cristi Pietricică. Pe indicațiile sale coregrafice, întreaga audiență feminine prezentă pe plajă s-a mișcat în sincron, transformând apariția concertistică într-un spectacol inedit.

Concertul lui Gheorghe Gheorghiu a devenit ședință de  gimnastică

Desi locuiește în Las Vegas, Statele Unite, Gheorghe Gheorghiu rămâne poate primul ”turist” cantonat pe litoralul românesc an de an, din luna iunie și stă până-n septembrie, uneori octombrie. Are motive temeinice să rămână conectat de țara unde a cunoscut afirmarea. Anual zeci de prieteni îl vizitează pe plaja sa preferată din Venus, tot acolo are propria scenă instalată, special pentru el, confort ce-l face invidiat în branșa artistică.


CITESTE SI:

FOTO / Cum au fost surprinși Liviu Dragnea și Irina Tănase la nunta lui Dragnea Jr.

Close
Închide
  Close