MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2017 14:02

Concurente surpriză la Chefi la cuțite. Cei trei jurați nu se așteptau la o așa apariție

Distribuie

Concurente surpriză la Chefi la cuțite.  Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reunit pe platourile de filmare pentru cel de-al patrulea sezon difuzată de Antena  1, dar nu au anticipat ca termometrul din bucătărie să afișeze temperaturi maxime.

Acest lucru nu este datorat doar concurenților care se străduiesc să se autodepășească în prima etapă a show-ului, ci și aparițiilor inedite, ce vor să condimenteze ediția prin sex-appeal și senzualitate!

Concurente surpriză la Chefi la cuțite. Cei trei jurați nu se așteptau la o așa apariție

Concurente surpriză la Chefi la cuțite, în al patrulea sezon

Dacă în mod normal bancul de lucru găzduiește viitori bucătari ce resimt tensiunea unui concurs dificil, de data aceasta două personaje din show-bizz-ul românesc au destins atmosfera, folosind ingredientele mai mult pentru a-și pune trupul în valoare. Raluca Podea, fostă apariție într-una din revistele pentru adulți și Irina Pavlenco, cunoscută ca vocalul trupei Sweet Kiss din anii 90 au fost deliciul privitorilor în cea mai savuroasă parte a emisiunii, audițiile pe nevăzute.

Fiecare dintre cele două a optat să-i impresioneze pe jurați printr-un desert, considerând că gustul dulce poate să înduioșeze mai ușor exigența și obiectivitatea celor trei bucătari. Reinterpretând rețete ale culturii italiene, frumoasele blonde au intrat în concurs cu Zbaione, cremă tradițională din ouă și zahăr și pizza desert, cu frișcă și căpșuni. De îndată ce farfuriile finale au fost gata, cele mai sexy apariții de la preselecții au transformat proba în una a imaginației, căci fructele și toppingurile au ajuns să fie folosite într-un mod extrem de provocator.

Rezultatul s-a concretizat în câteva priviri piperate și altele foarte încântate! Frumoasele concurente au reușit să facă senzație la bancul de probe, însă formatul show-ului nu a reușit să le asigure și un avantaj în fața degustării pe nevăzute a juraților.

Citește și


VIDEO/ Reporterii ziarului Libertatea au urmărit pas cu pas inspecția la irigații a ministrului Daea și a șefului său de partid, Liviu Dragnea. Cronica unei vizite anunțate!


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii