MENIU CAUTĂ

Concurenţii Asia Express se vor confrunta pentru marele premiu

Distribuie

După mii de kilometri și sute de misiuni, cel mai dur reality show, Asia Express – Drumul Elefantului a ajuns aseară în etapa finală. În această seară se va decide care sunt cele două perechi care se vor confrunta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro, iar misiunile sunt pe măsură.

De la autostop, care se va transforma în misiune imposibilă  în această metropolă, până la cea mai mare spălătorie în aer liber, dar şi o probă inedită de cricket, toate le vor da mari bătăi de cap concurenţilor.

„De abia trece om pe lângă om, un muşuroi de oameni, în care fiecare face ce vrea el!”, va exclama CRBL după primul contact cu Mumbaiul. Fără nicio idee despre ce se va întâmpla mai departe, aşa cum au trăit, de altfel, întreaga aventură, şi cu toate tensiunile acumulate pe parcursul cursei, cele trei echipe au pornit la joc cu un singur gând – marele premiu.

Următoarea misiune îi va stoarce de vlagă pe concurenţi. După un drum lung, aceştia vor ajunge în Dhobi Ghat, cea mai mare spălătorie în aer liber din lume, fondată încă din 1890, în care spală manual cel mai mare număr de persoane, aproape 500, şi care figureaă până şi în Cartea Recordurilor. „Fiecare dintre voi va spăla 16 tricouri foarte murdare. Pe sârmă sunt deja două tricouri curate. Veţi putea citi pe ele numele primului mare oraş din această călătorie, Kandy, iar pe celălalt Mumbai. Pe toate tricourile veţi găsi un elefant, dar doar pe 8 dintre cele 16 sunt numele localităţilor prin care aţi trecut. Această misiune se termină când toate cele 8 tricouri sunt puse în ordine la uscat!”, le va transmite Gina concurenţilor.

Citește și

VIDEO/ Limba română s-a auzit la Vatican, de Florii! Cine este românul care a rostit una dintre rugăciunile slujbei oficiate de Papa Francisc

           

 

 

Citește mai multe despre Gina Pistol și Asia Express pe Libertatea.

Comentarii