Mergi direct la conținut »
Connect-R și Misha, împreună de Crăciun. Artistul a publicat o imagine emoționantă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Connect-R și Misha, împreună de Crăciun. Artistul a publicat o imagine emoționantă

Connect-R și Misha, împreună de Crăciun. Artistul a publicat o imagine emoționantă

Connect-R și Misha au anunțat în această vară că au divorțat, însă au rămas prieteni și petrec mult timp împreună cu fetița lor. De Crăciun, cei trei au fost din nou împreună și s-au pozat lângă bradul de Crăciun.

Connect-R a postat pe contul său de Instagram o fotografie la bradul de Crăciun cu el, Moș Crăciun, Misha și Maya. Artista poartă un tricou pe care scrie „I love Maya”.

“Poate sa se nasca Isus de o mie de ori in Betleem , pana nu se va naste in inimile noastre , ne vom preface ca ne simtim mantuiti si curati ! Craciun fericit tuturor ??”,  a fost mesajul lui Connect-R de sărbători.

În vara acestui an, Connect-R a anunțat divorțul de Misha. ” Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot , 1 an si 2 săptămâni de când am hotărât să ramanem prietenii și părinții copilului nostru ! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atat am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat’ , a scris Connect-R pe Facebook.

Citește și

CRONICĂ DE FILM/ „Mowgli: Legenda Junglei”, o poveste pentru copii care nu trebuie văzută de copii

 

Close
Închide
  Close