Mergi direct la conținut »
Copiii lui Luke Perry își împart vila acestuia din Los Angeles
Entertainment Libertatea > Entertainment

Copiii lui Luke Perry își împart vila acestuia din Los Angeles

Cei doi copii ai regretatului actor american Luke Perry și-au primit moștenirea la șapte luni de la moartea acestuia, relatează elpais.com.

De Daria Maria Diaconu,

Sophie, în vârstă de 19 ani, și jack, în vârstă de 22 de ani, își împart vila pe care tatăl lor, actorul Luke Perry, o deținea în Los Angeles.

Potrivit The Blast, citat de elpais.com, cei doi au intrat în posesia moștenirii la șapte luni de la moartea acestuia. Vila din Los Angeles care i-a aparținut lui Luke Perry este evaluată la 1,8 milioane de dolari. Sophie și Jack își împart în mod egal casa. Vila are trei dormitoare și trei băi, dar și o grădină imensă.

Pe lângă vila respectivă, cei doi copii ai starului au primit și bani, însă suma nu a fost dată publicității.

Actorul Luke Perry, cunoscut pentru rolul Dylan din celebrul film serial „Beverly Hills 90210”, a murit în data de 3 martie 2019, la vârsta de 52 de ani. Acesta suferise un accident vascular cerebral în urmă cu câteva zile și a fost internat la terapie intensivă la spitalul St. Joseph din Burbank.

Timp de 10 ani, între anii 1993 și 2003, Luke Perry a fost căsătorit cu actrița Rachel Sharp, împreună cu care a avut doi copii, Jack și Sophie. Fosta soție a fost alături de actor în ultimele sale zile de viață. De ceva vreme, actorul avea o relație cu Wendy Madison Bauer. Și aceasta a fost nedezliptă de actor în ultimele zile de viață ale starului. După disparția actorului care a cunoscut faima mondială datorită serialului „Beverly Hills 90210” s-a aflat că acesta se logodise în secret cu Wendy Madison Bauer.

FOTO: EPA; Instagram

Close
Închide
  Close