De Daria Maria Diaconu,

Sophie, în vârstă de 19 ani, și jack, în vârstă de 22 de ani, își împart vila pe care tatăl lor, actorul Luke Perry, o deținea în Los Angeles.

Potrivit The Blast, citat de elpais.com, cei doi au intrat în posesia moștenirii la șapte luni de la moartea acestuia. Vila din Los Angeles care i-a aparținut lui Luke Perry este evaluată la 1,8 milioane de dolari. Sophie și Jack își împart în mod egal casa. Vila are trei dormitoare și trei băi, dar și o grădină imensă.

Pe lângă vila respectivă, cei doi copii ai starului au primit și bani, însă suma nu a fost dată publicității.

Actorul Luke Perry, cunoscut pentru rolul Dylan din celebrul film serial „Beverly Hills 90210”, a murit în data de 3 martie 2019, la vârsta de 52 de ani. Acesta suferise un accident vascular cerebral în urmă cu câteva zile și a fost internat la terapie intensivă la spitalul St. Joseph din Burbank.

Timp de 10 ani, între anii 1993 și 2003, Luke Perry a fost căsătorit cu actrița Rachel Sharp, împreună cu care a avut doi copii, Jack și Sophie. Fosta soție a fost alături de actor în ultimele sale zile de viață. De ceva vreme, actorul avea o relație cu Wendy Madison Bauer. Și aceasta a fost nedezliptă de actor în ultimele zile de viață ale starului. După disparția actorului care a cunoscut faima mondială datorită serialului „Beverly Hills 90210” s-a aflat că acesta se logodise în secret cu Wendy Madison Bauer.

FOTO: EPA; Instagram

Citeşte şi:

Atletul Albanez! Pravălia de dulciuri cu nume ciudat, singura afacere privată care a rezistat regimului comunist. Ceaușescu a băut aici bragă cu Charles de Gaulle!

Ministerul Sănătății, acuzat de un deputat USR de fraudă de sute de mii de euro la achiziția vaccinurilor antigripale. Sorina Pintea respinge vehement acuzațiile: „Îl voi da în judecată pentru afirmații calomnioase”

Învinuită că n-a reflectat căderea Guvernului Dăncilă, șefa TVR acuză un membru din CA de partizanat cu PNL și că a comandat angajări în postul public! Liviu Brătescu: „Nu am cerut niciodată asta”

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens