MENIU CAUTĂ
01 Noi. 2013 21:36 , de Alina Dan

COPLEŞITĂ DE SENTIMENTE, Andreea Marin FACE UN GEST NEOBIŞNUIT

Distribuie

Impresionată de drăgălăşenia Violetei, care, astăzi, a fost „Smărăndiţa popii” în parada costumelor populare, care s-a desfăşurat la grădiniţă, Andreea a luat decizia de a-şi împărtăşi mândria de mamă cu prietenii virtuali şi a postat pe pagina sa de Facebook două fotografii în care micuţa este costumată şi se află alături de mama ei.
„Nu obişnuiesc să pun poze pe Facebook cu fetiţa mea, dar azi tare mândră a fost Mami de «Smărăndiţa» ei la parada costumelor tradiţionale de la şcoală… aşa că iertată-mi fie indiscreţia… tare-mi umple sufletul puiul meu de om şi nu există motiv mai bun să preţuiesc viaţa…”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor, parcă cerându-şi iertare de la fostul soţ pentru gestul său.
Nu se ştie ce părere va avea Ştefan Bănică despre gestul ei, ştiind fiind că acesta nu acceptă să îşi expună fiica în niciun fel. De altfel, el declara în emisiunea „La Măruţă” cu privire la faptul că Andreea ar fi încercat să se folosească de Violeta pentru a susţine că a fost victimă a violenţei domestice.
„S-au spus lucruri grave. Să te joci cu sufletul unui copil, asta lasă repercursiuni în timp. Un copil este mai important decât ambiţia construirii unei imagini publice”, i-a spus Ştefan Bănică lui Cătălin Măruţă.

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii