Mergi direct la conținut »
Coregrafii complexe, pași de dans uimitori, muzică și efecte vizuale 3D - Spectacolul adus de la "Lord of the Dance" la București
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Coregrafii complexe, pași de dans uimitori, muzică și efecte vizuale 3D - Spectacolul adus de la "Lord of the Dance" la București

Coregrafii complexe, pași de dans uimitori, muzică și efecte vizuale 3D – Spectacolul adus de la „Lord of the Dance” la București

Dansatorii "Lord of the Dance" aduc în România magia luptei dintre bine și rău și a folclorului irlandez, transmisă prin dansul lor specific. Anul aceștia ei revin în țara noastră, cu show-ul "Dangerous Games", care va fi pus în scenă pe 22 iunie, la Arenele Romane.

De Andrei Crăițoiu,

După numeroase reprezentații sold-out susținute pe marile scene din SUA, Canada, Irlanda, Germania, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă sau Mexic, fascinanta poveste va ajunge și la București, în premieră pe o scenă în aer liber.

Până în acest moment, peste 50 la sută din totalul biletelor puse în vânzare au fost deja epuizate, cererea constantă fiind în special pentru biletele disponibile la prețurile de 100 lei și 350 lei.

Show-ul e produs de celebrul coregraf și regizor Michael Flatley, iar la București irlandezii vor ajunge pe 22 iunie, la Arenele Romane, începând cu ora 20:30.

Flatley este privit ca un geniu al artei sale, titulatură dobândită în urma performanțelor sale coregrafice extraordinare, precum și pentru clasarea dansului popular irlandez pe cea mai înaltă poziție, la nivel internațional.

Spectacolul de la București va include tehnologie de ultimă oră, un ecran plat gigantic care acoperă lățimea scenei, lumini și efecte speciale, proiecții 3D, roboți dansatori, acrobații de talie mondială și muzică live antrenantă, întregite de o coregrafie extrem de precisă care vor impresiona chiar și cele mai exigente așteptări ale spectatorilor.

Prețul unui bilet la show-ul de la București variază în funcție de categoria de loc:  cat. 1 – 350 lei, cat.2 – 300 lei, cat.3 – 250 lei, cat.4 – 200 lei, cat.5 – 150 lei și cat.6 – 100 lei.

 

Close
Închide
  Close