Mergi direct la conținut »
Corina Chiriac, furibundă, după ce i s-a folosit imaginea pe Facebook: „Este un abuz ordinar!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Corina Chiriac, furibundă, după ce i s-a folosit imaginea pe Facebook: „Este un abuz ordinar!”

Corina Chiriac, furibundă, după ce i s-a folosit imaginea pe Facebook: „Este un abuz ordinar!”

Cântăreața Corina Chiriac a reacționat vehement, după ce a descoperit că i s-au folosit imaginea și numele pe Facebook, pentru promovarea unui produs care ajută la slăbit.

„Doamnelor și domnilor, eu nu recomand nimic. Asta este o mizerie! Nu vă luați după acest anunț. Numele și fotografia mea este folosită fără cunoștința sau voia mea. Este un abuz ordinar. Nu știu cine este Andreea Iordache, dar vă promit că aflu. Recomand celor care au făcut această postare să scoată repede – dar repede fotografia și numele meu. Altfel, vă dau în judecată. Serios, și vă reclam la Facebook. Atenție!”, a scris Corina Chiriac pe pagina personală.

Nu este prima artistă care se confruntă cu această problemă

Ea nu este prima artistă care se confruntă cu o astfel de problemă, de „furt de identitate”, mai mulți artiști români plângându-se în trecut că au fost victime ale unor asemenea campanii, despre care nici nu au știut. Anul trecut, de exemplu, Dan Bittman, Călin Goia, Cezar Ouatu, Vlad Miriță, Mihai Trăistariu și alții au fost folosiți în spotul publicitar al unei farmacii pentru susținerea Eurovision, însă fără acordul artiștilor.

Corina Chiriac, furibundă, după ce i s-a folosit imaginea pe Facebook

Lucruri de acest gen se întâmplă însă și la case mai mari: în urmă cu cinci ani, Julia Roberts şi George Clooney i-au dat în judecată pe directorii companiilor Digital Projection Inc. şi Beyond Audio pentru a-şi proteja drepturile de proprietate intelectuală, întrucât fotografiile lor au apărut pe site-urile, broşurile şi newsletters-urile celor două firme.

Citește și

EXCLUSIV/Mihai Mărgineanu, atacat de rude și acuzat de nepăsare. Scrisoare veninoasă de la verișoara Clara

 

Close
Închide
  Close