Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Corina Chiriac urcă și coboară scările în cârje, de când s-a accidentat la picior. Îi e frică de lift!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Corina Chiriac urcă și coboară scările în cârje, de când s-a accidentat la picior. Îi e frică de lift!

EXCLUSIV/ Corina Chiriac urcă și coboară scările în cârje, de când s-a accidentat la picior. Îi e frică de lift!

Corina Chiriac se teme să meargă cu liftul, așa că urcă și coboară zilnic scările blocului în care stă, iar dacă trebuie să meargă în vizită, preferă să urce și să coboare chiar și 10 etaje, decât să încerce să-și învingă fobia! Problema, acum, este că are piciorul imobilizat și fiecare ieșire din casă a devenit un calvar...

De Petre Dobrescu,

După ce a alunecat pe scări și s-a accidentat, Corina Chiriac s-a ales cu un picior imobilizat și cu interdicția de a merge pe el sau de a se sprijini pe el vreme de câteva săptămâni. Numai că artista este o femeie extrem de activă, are agenda plină de activități și nu poate sta locului multă vreme… Așa că a decis să nu lase un picior beteag s-o țină la pat! Singura problemă o reprezintă… scările.

Terifiată de lift – a rămas de două ori blocată în el și a fost chiar la un pas să cadă cu liftul, iar de atunci, a prins o teamă teribilă să se urce în “cutia aceea”, după cum însăși le-a mărturisit apropiaților -, Corina Chiriac nu-l mai folosește de 27 de ani, indiferent cât de multe scări are de urcat sau de coborât și chiar dacă are de cărat un bagaj sau sacoșele cu care vine de la piață.

Cum stă la etajul 4 și are 68 de ani, nu-i lucru ușor să “zburde” pe trepte, iar acum, cu piciorul “în piuneze”, e încă și mai complicat. Dar cântăreața a găsit o soluție: are câteva prietene care o ajută și care reprezintă un sprijin în plus, pe lângă cârjele pe care artista le folosește de când s-a accidentat.

Corina Chiriac se teme să meargă cu liftul, iar asta a ajutat-o să-și păstreze silueta

Corina Chiriac recunoaște că această teamă de lift a ajutat-o să aibă o condiție fizică de invidiat și să se păstreze sănătoasă tun. Artista nu a ascuns nici faptul că, pe vremea când lucra la un post de radio, urca zilnic pe scări chiar și 19 etaje!

La doar o zi după ce a ajuns la spital, Corina Chiriac a fost prezentă la filmările emisiunii pe care ea o prezintă. A venit cu piciorul bandajat, dar asta nu a împiedicat-o să fie la fel de volubilă și pusă pe glume ca de obicei.

“Rămân la părerea că “ceasul rău” trebuie bătut cu armele binelui: optimism, bună dispoziție, curaj și multă încredere în bunul Dumnezeu. Să ne revedem sănătoși!”, a spus Corina Chiriac.


EXCLUSIV/ Cum se păzeşte Alexandru Arşinel de hoţi. Actorul şi-a împânzit casa de la mare de camere de luat vederi

Close
Închide
  Close