MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 09:24

Corina Dănilă, enervată la culme. „Această impostoare se folosește de imaginea mea”

Distribuie

Corina Dănilă este foarte deranjată de faptul că o persoană se folosește de imaginea ei în încercarea de a vinde un produs-minune pentru slăbit.

Prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă este estrem de enervată din cauza persoanei respective, care încearcă să comercializeze un produs de slăbit folosindu-se de imaginea ei.

Vedeta de la Televiziunea Națională a reacționat dur pe contul său de socializare.

„Dragilor, am aflat de curând de la prieteni că această impostoare se folosește de imaginea mea pentru a promova/vinde „un produs minune pentru slăbit”!!!!!
Am dat interviuri, am fost la emisiunile de televiziune găzduite de colegi de-ai mei, am postat pe rețelele de socializare de ce, ce și cum am făcut pentru a-mi rezolva problemele de sănătate și de greutate. Știți deja cu toții, că urmez programul G… L…, la …, sub atenta îndrumare a specialiștilor, cărora le mulțumesc din nou!!! ?
Vă rog, nu credeți ce scrie această „doctoriță”!!! Și nu apelați la așa-zise tratamente minune pentru slăbit!! Mâncați sănătos, faceți mișcare, iubiți-vă corpul și mintea! Vă îmbrățișez cu drag! ?
PS : raportați pagina, va rog!!”, a transmis Corina Dănilă în mediul online.


Corina Dănilă a slăbit foarte mult în ultima perioadă de timp. Vedeta a scăpat de kilogramele nedorite cu ajutorul specialiștilor.


Citește și: Carmen Dan și-a cerut scuze la nouă zile de la violențele din Piața Victoriei. 5 jandarmi violenți, identificați


 

Comentarii