Mergi direct la conținut »
Cornel Galeș, "scuturat" de blonda Vivi să tragă tare la job. Văduvul Ilenei Ciuculete e tras de urechi de noua iubită
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cornel Galeș, „scuturat” de blonda Vivi să tragă tare la job. Văduvul Ilenei Ciuculete e tras de urechi de noua iubită

Văduvul Ilenei Ciuculete are în Vivi, blonda despre care lumea spune că îi este iubită, dar despre care el susține că-i este doar șefă, o mână de fier care-l trezește când se culcă pe-o ureche. Mai exact, când își neglijează jobul.

De Ana Maria Păsat,

Viața lui Cornel Galeș s-a schimbat radical de la moartea Ilenei Ciuculete. Bărbatul a renunțat la impresariatul artistic. Și s-a angajat la o agenție de turism condusă chiar de femeia care-i stă acum alături, Vivi. Acolo, principala lui sarcină, în calitate de director de imagine, este să promoveze ofertele și să facă muncă de teren. Adică să colinde nu doar țara, ci și lumea, pentru a încheia contracte noi.

În general, fostul impresar își face bine treaba. Dar mai are și momente în care… se relaxează un pic cam mult. Atunci intervine Vivi, conform unor apropiați, și îi atrage atenția că nu e OK s-o lase doar pe ea să tragă tare pentru business. Cornel tocmai a trecut printr-o astfel de „urecheală”, s-a pus pe treabă din nou, iar acum se pregătește să plece peste hotare în căutare de contracte pentru Revelion.

În depresie de ziua regretatei soții? Jură că nu

Cornel Galeș și-a speriat apropiații printr-un mesaj postat Facebook pe 20 septembrie, când ar fi fost ziua de naștere a Ilenei Ciuculete.

De ce crede profesorul Beliș că „lipsa autopsiei duce la un diagnostic incert” în cazul morților de COVID-19
Recomandări

De ce crede profesorul Beliș că „lipsa autopsiei duce la un diagnostic incert” în cazul morților de COVID-19

 

„Sunt trist în singurătatea mea. Mă încearcă un vag sentiment de renunțare la tot. De fapt ce înseamnă și viața aceasta în această tristă dimensiune”, a scris acesta.

Nu puțini au pus starea sa de spirit pe seama faptului că bărbatul încă nu și-a revenit după moartea Ilenei. Cornel a infirmat însă acest lucru: „Nu are legătură. Pentru mine acea zi nu mai există. Am fost supărat pe niște așa-ziși prieteni”, a declarat el pentru Libertatea.


VIDEO/ Povestea familiei de bucureșteni care s-a mutat în sălbăticia Apusenilor: „Dacă eşti bogat spiritual, nu ai nevoie de foarte mult cash în portmoneu”

Close
Închide
  Close