Mergi direct la conținut »
Cornel Galeș, primele declarații după parastasul de un an al Ilenei Ciuculete. Vor fi împărţite şi haine
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cornel Galeș, primele declarații după parastasul de un an al Ilenei Ciuculete. Vor fi împărţite şi haine

Cornel Galeș, primele declarații după parastasul de un an al Ilenei Ciuculete. Acesta a organizat slujba de pomenire la Biserica Costeasca din Chitila.

De Livia Lixandru,

După slujba de pomenire organizată de Cornel Galeş , toţi cei care au iubit-o pe regretata artistă vor putea merge la cimitir pentru a îi aprinde o lumânare. Cornel Galeş va organiza şi o masă unde vor fi împărţite şi haine.

cornel gales

„A trecut un an de zile ca fulgerul, mă bucur că am prieteni dragi aproape. Nici nu ştiu ce să mai zic. Dumnezeu să o ierte pe Israela, era prietena mea. Lucrurile se petrec cu repeziciune, suntem pasageri prin viaţă. Trebuie să acceptăm lucrurile aşa cum sunt. Trebuie să plângi, dar nu peste măsură, asta este programarea noastră, e foarte greu, despărţirile sunt momente tragice. Viaţa nu mi s-a schimbat, sunt acelaşi om, sunt sigur că ne vom regăsi acolo cândva. Totul este aleatoriu.” a spus Cornel Galeş în emisiunea „Star Matinal”.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie. Anunțul a fost făcut de prietenii artistei. Cântăreața, care ar fi împlinit 60 de ani în luna septembrie a anului trecut, suferea de o boală incurabilă. Coșmarul ei a început acum 6 zile, când a aflat diagnosticul.

Citește și

VIDEO/ Un economist cu 26 de invenții a dat în judecată Guvernul pentru că ”a sărăcit România”

Close
Închide
  Close