Mergi direct la conținut »
Cosmina Păsărin preferă să stea singură. Care este de fapt adevărul. “Nu mai am o relație de doi ani “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cosmina Păsărin preferă să stea singură. Care este de fapt adevărul. “Nu mai am o relație de doi ani “

Cosmina Păsărin preferă să stea singură. Care este de fapt adevărul. “Nu mai am o relație de doi ani “

Chiar dacă are 36 de ani și mulți ar spune că este momentul să își facă o familie și să devină mamă, Cosmina Păsărin este de altă părere. Vedeta nu vrea să se căsătorească, nu are un iubit și este foarte fericită. Aceasta a explicat și motivul pentru care a ales ca pentru moment, lucrurile să fie așa.

„Nu am un iubit, nu mai am o relație de doi ani. În momentul acesta sunt singură și mă bucur mult de perioada asta.Nu îmi doresc să intru într-o relație doar de dragul de a fi cu cineva. Nu mă visez în rochie de mireasă, nici când eram mică nu mă visam la altar. Părinții nu mă presează să mă mărit, să le fac un nepoțel, sunt foarte înțelegători. Mai ales că responsabilitatea pentru o viață este foarte mare, așa că nu poți face copii doar de dragul părinților, al prietenilor sau al societății.”, a declarat Cosmina Păsărin, potrivit Click.ro.

La sfârșitul anului trecut, Cosmina Păsărin a făcut declarații surprinzătoare despre George Vintilă, la mulți, mulți ani după ce s-a despărțit de el! Frumoasa brunetă, care a fost iubita DJ-ului în urmă cu mai bine de 10 ani, pare să nu s-a ”vindecat” de dragoste.

Citește și

VIDEO/Radu Paraschivescu o taxează pe Viorica Dăncilă: „Gramatica doamnei premier este ireparabilă”

 

 
 
Close
Close
Închide