Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Costas de la ”Insula Iubirii”, primele declarații despre împăcarea cu Geanina. Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce s-au întors din Thailanda

Costas de la ”Insula Iubirii”, primele declarații despre împăcarea cu Geanina. Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce s-au întors din Thailanda

Geanina și Costas de la ”Insula Iubirii” s-au împăcat și în curând vor deveni părinții unui băiețel. Deși înainte de plecarea din Thailanda, unde au mers să își testeze iubirea, au declarat că nu vor să mai fie împreună, iată că lucrurile au luat o altă întorsătură.

De Livia Lixandru,

La mai bine de un an de când s-au încheiat filmările pentru ”Insula Iubirii”, cuplul format din Geanina și Costas a spus DA în fața ofițerului de Stare Civilă. Evenimentul a avut loc luna trecută.

Invitat în emisiunea ”Răi, da’ buni” de la Antena Stars, Costas a vorbit despre cum merge căsnicia lor și cum i-a schimbat experiența de la ”Insula Iubirii”.

”Am luat o pauză de o săptămână, două, am văzut că totuși este o compatibilitate cât de cât între noi. Primul pas l-a făcut ea, apoi m-am îndreptat eu. Nu a născut, urmează în ianuarie. Am făcut cununia civilă. M-am schimbat. Experiența de acolo m-a schimbat, să fiu un pic mai atent. De copil… încă nu conștientizez, când o să apară o să conștientizez mai mult”, a spus Costas la Antena Stars, potrivit Spynews.

Close
Închide
  Close