Mergi direct la conținut »
CRBL a lansat piesa "Fitza", iar în videoclip apare și Smiley. Piesa duce cu gândul la hiturile trupei Simplu
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > CRBL a lansat piesa "Fitza", iar în videoclip apare și Smiley. Piesa duce cu gândul la hiturile trupei Simplu

CRBL a lansat piesa „Fitza”, iar în videoclip apare și Smiley. Piesa duce cu gândul la hiturile trupei Simplu

CRBL a lansat piesa Fitza. În videoclip apare și Smiley. C.R.B.L. (acronimul de la “Creez rime bine legate”), pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a lansat un nou single, numit "Fitza", cu tot cu videoclip, în care găsim mult dans, ritmuri orientale, refren ușor de reținut, mulți tineri și copii simpatici, dar și un invitat surpriză: Smiley!

De altfel, este o piesă care ne duce cu gândul la hiturile trupei Simplu, scrie infomusic.ro.

Pentru videoclip, CRBL a apelat la dansatori profesionişti, copii și adolescenți, dar și la colegul și bunul său prieten Smiley, care a și scris melodia, alături de Micu Dorian, Kamelia şi George Hora, piesa fiind produsă în studiourile HaHaHa Production.

CRBL a devenit cunoscut ca membru al formației de break dance Simplu, în anul 2000, iar 10 ani mai târziu a debutat solo cu single-ul „Românu’ n-are noroc”.

A fost jurat în prima ediție a emisiunii-concurs Megastar (Prima TV), iar acum face parte din juriul Next Star (Antena1).

La 38 de ani, CRBL are planuri mari în 2017: «Mi-am propus să mă ocup de două lucruri total noi»

Cântăreţul, coregraful şi dansatorul CRBL crede că 38 de ani e vârsta potrivită pentru a face schimbări, așa că vrea să schimbe macazul. Vom vedea către ce se orientează, pentru că nu vrea să dezvăluie deocamdată…

Știm doar că CRBL încă se laudă cu performanțele lui. „Eu mai pot, îmi place, n-am uitat”! Vezi despre ce e vorba:

Close
Închide
  Close