Interpretul rupe tăcerea și povestește ce s-a întâmplat la Asia Express. CRBL a montat, în stilu-i caracteristic, interviul cu el însuși, reușind să pună în același filmuleț un CRBL care pune întrebări și un CRBL care răspunde, potrivit Click.

În 2004 deschid școala de dans la Delfinului, Oase devine cursant, se înscrie, îl văd că este talentat la breakdance, facem o echipă de Breakdance, Big Bounce, cu care mergem la foarte multe show-uri, concursuri, videoclipuri, chiar și filme.

L-am luat pe Oase și l-am băgat în două filme. Oase era un dansator bun. Avea segmentul lui, era un dansator bun de breakdance. Acum, show-uri peste show-uri, banii veneau, el devenea vedetă împreună cu trupa lui. Tot în același timp l-au angajat la mine, la firmă, să vină să monteze miliarde de povești ale trupei Simplu. Între timp a apărut și povestea cu kendama, care a devenit un fenonem național și chiar mondial

CRBL și Oase la Asia Express, doi proști, mai puțin eu, plecăm pentru distracție și, ce credeți, am și câștigat.

I-am spus că trebuie să mă duc cu Elena, soția mea, și el a zis: «Nu, domne, ia-mă pe mine, că o să fie mișto, nu vreau nici un ban, pe mine mă interesează să ne distrăm». M-am gândit de câteva ori, așa, am zis: «Bine, hai că propun». Ce credeți, am propus și am plecat la Asia Express!

Oase m-a susținut, câteodată pe bune, câteodată mințind, în ceea ce fac, iar în plan profesional cred că m-a ajutat să câștig Asia Express.

CRBL îl face praf pe Oase și spune adevărul despre Asia Express. Unde s-a rupt, de fapt, prietenia dintre ei doi. “Un nemernic, o panaramă de om”

Pentru mine Asia Express a fost o experiență unică de a-mi testa abilitățile, răbdarea, pentru a-mi da seama dacă m-am maturizat, față de fostul CRBL, care era mult mai recalcitrant, mult mai repezit.

Asia Express a fost cel mai frumos lucru care se putea întâmpla pentru doi oameni, pentru doi prieteni, care să dea share prieteniei lor cu cei de acasă, iar oamenii să ne iubească, să empatizeze cu echipa noastră.

Nu este cum credeți voi, cum ați văzut voi la televizor. Că de-aia sunt aici, să vă povestesc despre acest Oase

După Asia Express am așteptat să încasăm banii, marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărțim, jumătate-jumătate, i-am încasat, eu i-am investit în muzică, el se pregătea să își deschidă bar.

Noi știam cumva că va urma să fim coprezentatori la Asia Express sezonul 3, se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect și, bineînțeles că și oamenii ne-au spus că și-ar dori să ne vadă prezenți în Asia Express 3.

Apoi a venit o invitație să mergem la Nea Mărin (n.r. – emisiunea Poftiți pe la noi), am vorbit iar cu echipa, banii sunt puțini, stai măi, CRBL, că nu avem bani. Băi, Oase, banii sunt puțini, dar ne-au zis că dacă mergem acolo vorbim și de Asia Express.

Mergem, filmăm, ne distrăm, financiar nu a fost un deal bun, dar ce credeți, că la nea Marin, într-o pauză, am dat și probă, amândoi. Noi, CRBL și Oase, am filmat o probă pentru a fi coprezentatori la Asia Express 3.  Dar nimeni nu ne spunea în față: «băi, hai să vorbim, vrem să mergeți».

Trece timpul, vine vara, vin iulie, august, la un moment dat primesc un telefon de la Kanal D.

“Salutare, CRBL, vrem să vii să faci parte dintr-un juriu, la un show de dans, un concurs de dans televizat (n.r. – Îmi place dansul)”. Ok, stai să întreb la Antena 1, să întreb echipa Asia Express, să văd ce vor să facă cu mine. Îi sun, îi întreb, ei spun că nu știu, să vedem. Bine, între timp îi spuneam și lui Oase tot ce se întâmpla.

Mai trece ceva timp, Kanal D sună din nou, băi CRBL, te-ai mai gândit, iar sun la Asia Expess, aștia iar spun “stai să vedem”, până într-o zi în care a sunat telefonul, iar Kanal D mi-a dat un ultimatum. De data asta, fac același lucru, îi sun pe cei de la Asia Express. Oameni buni, oferta este în acest moment pe masă. Trebuie să aleg. Nu am ales încă Kanal D, aveți prioritate, spuneți-mi ce vreți să faceți cu mine și cu Oase.

Din momentul acesta, s-a schimbat tot. Până în acest moment, eu, am vorbit pentru echipa CRBL-Oase. Asia Express pune o sumă de bani foarte mică, special, mi-am dat seama după aia, îi spun lui Oase: “Băi, ăștia ne dau foarte puțini bani”.

El se enervează, domne, nu mergem, mai bine mergem la Tele7abc, mai bine nu mergem nicăieri decât să luăm asta, păi, stăm plecați două luni de acasă pe foarte puțini bani. Nu mergem, nu mergem. În momentul acela dau răspunsul la Kanal D și spun: da, putem să colaborăm.

Din momentul ăla, Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo și au început discuțiile. Oase venea și îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, mi-au dat și mai mult, el mințind, bineînțeles, că știu și eu care sunt cifrele, dar el așa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu zic: da, băi, du-te!

I-am spus: nu poți să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani? Eu pusesem condiție la Kanal D, că merg la show-ul lor doar dacă îi găsesc și lui Oase un loc acolo.

 Ce credeți, plec cu Alessia (fiica lui) la Londra, era ziua ei, i-am zis că mergem la concertul Arianei Grande. Sună telefonul, Kanal D mă anunță că a găsit un loc mic pentru Oase, îl sun, iar el îmi spune: “Băi, am semnat cu Asia Express. Eu am înnebunit în secunda 1, pentru că mi-a promis, pentru că mi-a jurat, pentru că am bătut palma că el nu se duce fără mine la Asia Express. În momentul ăla a apărut trădarea, iar eu din momentul ăla nu am mai vorbit cu el deloc.

 La Asia Express hai să vă spun eu cum stă treaba. L-am scos la înaintare, retrăgându-mă din toate discuțiile importante, făcându-l să fie clovn, eu fiind foarte atent în declarații, eu făcând jocuri de culise, adică analizând echipele, ținându-l departe, făcând toate probele cu cap. Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu. L-am lăsat să mă binedispună. L-am lăsat să iasă în față, să fie cineva. Pentru că nu am crezut că mă va trăda.

Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani. Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie? O să se descurce, pentru că are o echipă de producție în spate. Dar de ce să le arăți asta oamenilor?

De ce să le arăți că poți să fii un nemernic, că poți să fii o panaramă de om, să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet…     

Citeşte şi:

Mesajul unui paramedic român din Londra: “Stați acasă, vă rugăm. Am văzut ditamai oamenii doborâți de frică”

Un român întors din Olanda a petrecut Paștele într-un convoi de 100 de mașini, cu apă și biscuți. „Vameșii erau nervoși, ne reproșau că am venit acasă”

COVID-19 nu se ia de pe hârtia de ziar. Tipografi cu state vechi și angajați vietnamezi muncesc cot la cot să țină în viață presa scrisă. „O țară fără ziare nu poate fi”

FOTO Alice Peneacă, complet dezbrăcată! Imaginea necenzurată a fost scăpată pe net
PARTENERI - GSP.RO
FOTO Alice Peneacă, complet dezbrăcată! Imaginea necenzurată a fost scăpată pe net
BOMBĂ! Monica Gabor, BĂTUTĂ de Mr. Pink? Informații de ultimă oră despre relația celor doi. Imaginea este șocantă
Playtech.ro
BOMBĂ! Monica Gabor, BĂTUTĂ de Mr. Pink? Informații de ultimă oră despre relația celor doi. Imaginea este șocantă
Fiica rezultată în urma unui viol și-a răzbunat mama, la mai bine de patru decenii după abuz. E primul caz de acest gen, în Marea Britanie
Observatornews.ro
Fiica rezultată în urma unui viol și-a răzbunat mama, la mai bine de patru decenii după abuz. E primul caz de acest gen, în Marea Britanie
Horoscop 4 august 2021. Scorpionii trebuie să se protejeze de emoțiile negative care îi pot influența
HOROSCOP
Horoscop 4 august 2021. Scorpionii trebuie să se protejeze de emoțiile negative care îi pot influența
Ce a făcut sportiva care a primit nota 0.0 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. VIDEO aici
Știrileprotv.ro
Ce a făcut sportiva care a primit nota 0.0 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. VIDEO aici
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine. Minoră fiind...". În tot acest timp, părinţii au fost ţinuţi în afara hotelului
Telekomsport
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine. Minoră fiind...". În tot acest timp, părinţii au fost ţinuţi în afara hotelului
(Publicitate) Câștigă și tu un bilet la UNTOLD. Extragere va avea loc vineri, 6 august! Succes!
PUBLICITATE
(Publicitate) Câștigă și tu un bilet la UNTOLD. Extragere va avea loc vineri, 6 august! Succes!