MENIU CAUTĂ
13 Dec. 2014 20:08 , de Petre Dobrescu

Cristi Borcea, primele Sărbători după gratii

Distribuie

Lipsa de activitate îi dă suficient timp să se frământe pentru faptul că se apropie primul Crăciun pe care-l va petrece, cel mai probabil, în spatele gratiilor (a fost încarcerat în martie – n.r.).
Surse din interior ne-au dezvăluit că Borcea e tot mai negru pe măsură ce trec zilele, iar faptul că va fi vizitat de familie de Sărbători nu-i îndulceşte prea mult amarul.
Pentru ca soţia, fosta soţie şi copiii pe care-i are din cele două căsnicii să nu simtă însă asta, se preface optimist la telefon şi a delegat un apropiat să le cumpere cadouri de Crăciun.
Se gândeşte să scrie o carte
Spre deosebire de Becali, Borcea nu e un tip credincios. E celebră ”duda” cu ”Dumnezeu Autostivuitorul” pe carea dat-o în biserică, în timp ce năşea, şi care arată clar că nu e prieten cu divinitatea.
Din acest motiv, fostul patron al ”câinilor” nu ţine post şi nici nu se roagă. Într-o privinţă îl bate însă gândul să-l copieze pe Gigi. Le-a mărturisit prietenilor că se pregăteşte să scrie o carte despre lumea fotbalului, pentru că asta i-ar reduce pedeapsa.

Citește mai multe despre Cristi Borcea pe Libertatea.

Comentarii