MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2016 06:22

Cristi Borcea se întoarce după gratii

Distribuie

În ultimele zile, Cristi Borcea a fost în centrul atenției după ce fostul model Valentina pelinel a anunțat că este însărcinată, existând speculații că bebelușul este al fostului acționar de la Dinamo.

Aflat în arest, Cristi Borcea a ajuns marți la secția de Cardiologie a Spitalului Floreasca din Capitală.

Potrivit unor surse medicale citate de www.ziarul ring.ro, omul de afaceri, condamnat la 6 ani de pușcărie în „Dosarul Transferurilor”, se va întoarce vineri după gratii.

”Domnul Borcea a fost adus pentru un control de rutină. Toţi pacienţii cu bypass coronarian revin periodic la control. De data aceasta i s-au făcut o electrocardiogramă, un test la stres şi o ecocardiografie. Va mai fi monitorizat până mâine (n.r.- vineri) la prânz şi, dacă totul va fi în regulă, va fi externat”, au declarat surse de la Spitalul Floreasca.

Pe toată durata internării, Cristian Borcea nu a avut voie să primească vizite.
Cât timp a fost internat a stat un agent cu el în rezervă zi și noapte și nu a avut voie să primeasca vizite de la nimeni (aceasta este  procedura standard). Nu a fost imobilizat de pat. Acum, la externare, nu va fi încatușat, aceasta fiind recomandarea cardiologului său.
Valentina Pelinel a anunțat, pe 4 ianuarie 2016, că este însărcinată și că urmează să aducă pe lume un băiețel. Imediat după anunțul blondei, au apărut speculații că bebelușul ar fi al lui Cristi Borcea, deși fostul model nu a dezvăluit numele celui cu care a conceput copilul. Soția lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a ieșit la atac, aruncându-i vorbe grele Valentinei Pelinel care, la rândul ei, a ripostat vehement la acuzele care i se aduc.

Citește mai multe despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel pe Libertatea.

Comentarii