Acesta a postat două fotografii emoționante și un mesaj tulburător, pe pagina sa de Facebook, după dispariția fulgerătoare a artistei.

”Rămas bun , Ileana Ciuculete !!!!!! Viața e prea crudă și nemiloasă, deseori. O parte din zâmbetul acestei țări, o artistă cu un spirit pozitiv molipsitor, s-a stins. În tăcere, frumoasă și mereu luptătoare. Mult, mult prea repede. Rămas bun, Ileana Ciuculete!!! Ne va fi dor de optimismul tău!!!”, a scris Cristi Brancu pe pagina de socializare.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, în această seară, la vârsta de 59 de ani, din cauza unei ciroze galopante, afecțiune despre care aflase cu puțin timp în urmă.

Potrivit soțului ei, Cornel Galeș, starea Ilenei Ciuculete s-a agravat în ultima vreme. Ea a făcut ciroză galopantă dintr-o hepatită C de care nu știa. Ar fi împlinit 60 de ani, anul acesta în septembrie.

Ileana Ciuculete s-a născut în comuna Vela, județul Dolj, iar pe 20 septembrie ar fi împlinit 60 de ani. În ultimii ani, artista a ajuns la spital de mai multe ori din cauza problemelor de familie. Mugurel și Cristi Sfetcu, fiii Ilenei Ciuculete, și-au acuzat mama de abandon.

Cântăreața a susținut mereu că aceștia mint, că afirmațiile făcute de ei sunt neadevărate, susținând că este o „mamă îndurerată”. Mai mult, cântăreața susține că ei sunt manipulați și că, au case în care locuiesc, dar pe care vor să le vândă. 5 lucruri pe care nu le știai despre Ileana Ciuculete.

Citește și:
Elena Merișoreanu, șocată de moartea prietenei sale, Ileana Ciuculete! ”E groaznic. Nu-mi vine să cred”

Ileana Ciuculete, răpusă de ciroză hepatică, aceeași boală care a ucis-o și pe Mica de Abracadabra

Ileana Ciuculete a murit. Artista suferea de o boală incurabilă

Urmareste cel mai nou VIDEO
Cum «vede» lumea un nevăzător