Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Cristi Enache, Don Juan-ul rockului românesc, umblă în cizme în plină vară!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Cristi Enache, Don Juan-ul rockului românesc, umblă în cizme în plină vară!

EXCLUSIV/ Cristi Enache, Don Juan-ul rockului românesc, umblă în cizme în plină vară!

Cristi Enache de la Direcția 5 poartă cizme vara! Se pare că ține la imaginea de rocker mai mult decât la propriul confort...

De Florian Gheorghe,

O imagine de rock star autentic se menține greu, cu multe sacrificii, iar Cristi Enache, solistul popularei trupe pop-rock Direcția 5, știe cel mai bine asta. Deși temperaturile sar de 30 de grade și asfaltul începe să frigă, Cristi poartă cizme de piele până sub genunchi! Așa se arată artistul în plin centrul Capitalei, făcând notă discordantă cu trendul vestimentar estival – slapi și sandale.

Mândru foc de noua sa siluetă – solistul a slăbit considerabil -, Enache rupe gura târgului pășind ca “Motanul încălțat” din ilustratele copilăriei, îmbrăcat sobru, în negru, cu pantaloni mulați și vestă de rocker, cu vedere la bicepși. Prin noua sa imagine, rockerul încearcă să-l surclaseze până și pe extravagantul designer vestimentar Cătălin Botezatu.

Rămas unul dintre ultimii râvniți burlaci din lumea muzicală, Cristi Enache a sărbătorit recent împlinirea “primilor”42 de ani. Vestea bună pentru admiratoarele sale este solistul trupei Direcția 5 nu mai are iubită. O situație potrivită pentru compunerea de balade triste de dragoste…


VIDEO / Paula Chirilă și-a inclus fostul soț în planurile de vacanță, de dragul fiicei sale. “Îmi doresc să vină!”

Close
Închide
  Close