Mergi direct la conținut »
Cristina Ich, despre relaţia cu Piţurcă Junior. “Imaginile vorbesc de la sine”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Ich, despre relaţia cu Piţurcă Junior. “Imaginile vorbesc de la sine”

Cristina Ich, despre relaţia cu Piţurcă Junior. “Imaginile vorbesc de la sine”

În urmă cu doar câteva zile, Cristina Ich a recunoscut că a fost cerută în căsătorie și că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat, fără a spune însă, despre cine este vorba. Vedeta a fost surprinsă în compania lui Alex Pițurcă iar acum a făcut primele declarații. 

„Imaginile vorbesc de la sine, în rest nu comentez”, a spus Cristina Ich, la Antena Stars. Cristina  a vorbit şi despre reacţia Iuliei Pârlea, fosta iubită a logodnicului său.

Am văzut ce a declarat. Nu mă bag între ei. Pe mine mă interesează prezentul, fiecare avem un trecut. Că va dura o lună, şase luni sau trei ani, asta ţine de fiecare. Nu stau să fac analiză pe text la declaraţiile altora”, a spus Cristina Ich,  pentru Antena Stars.

Recent, Cătălin Botezatu și Cristina Ich s-au sărutat la Bravo, ai stil! și le-ar plăcea să aibă copii împreună. Angelina Jolie de România și-a exprimat în mod public atracția pe care o are față de celebrul designer. Săptămâna aceasta, Cristina Ich a făcut parte din juriul Bravo, ai stil!

Citește și

Recomandările culturale ale săptămânii. De la o piesă de teatru cu o bunică singură, la un film japonez despre familii cu probleme ca ale noastre

 

Close
Închide
  Close