Mergi direct la conținut »
Cu ce se ocupă nașa de cununie a fiicei lui Gigi Becali
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Cu ce se ocupă nașa de cununie a fiicei lui Gigi Becali

Teodora Becali și Mihai Mincu au fost cununați de fiica lui Teia Sponte, Maria, și de soțul acesteia. Despre nașa de cununie a fiicei lui Gigi Becali nu se știu prea multe lcruri, aceasta fiind extrem de discretă în ceea ce privește viața personală.

De Daria Maria Diaconu,

Maria Sponte este fiica lui Teia Sponte, vărul și omul de încredere al lui Gigi Becali. Acum poartă numele de Piștalu, după soțul ei, Nicolae, alături de care are doi copii.

Potrivit cancan.ro, Maria Piștalu este este asistent universitar la ASE. A scrius mai multe cărți. În 2017 a lansat “Evaluarea efectelor măsurilor de susținere a agriculturii din România finanțate din fondurile bugetare”. Un an mai târziu, alături de Iulian Negulescu, Iulia Grecu, Octav Neguriță și Andreea Drugău-Constantin, Maria Piștalu a lansat un volum ce are ca temă “Angajările la nivel global în pericol: predominanța job-urilor prost plătite. Ce presupun contractele de muncă flexibile și provocările juridice asociate”.

Conform aceleiași surse, Niclae Piștalu, soțul Mariei, este director de marketing la o companie importantă. În trecut, a fost consultant senior la Knight Frank Romania, dar și director de logistică la Cardinal Motors.

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și alesul ei, Mihai Mincu, au făcut cununia religioasă sâmbătă.

Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers la Snagov pentru petrecere. Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi.

Close
Închide
  Close