MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

CU CINE a ÎNLOCUIT GIULIA PSIHOLOGUL, ca să treacă peste PROBLEMELE DIN CĂSNICIE?

Distribuie

Câţi dintre noi nu căutăm îndrumare la mama, atunci când avem nevoie de un sfat sau când trecem printr-o perioadă mai dificilă. Acelaşi „terapeut” l-a avut şi cântăreaţa Giulia ANghelescu, despre care s-a scris recent că ar fi în prag de divorţ.
Vedeta susţine că a simţit nevoia să meargă la psiholog în momentele gerele din viaţa ei, însă că alături i-a fost cea care i-a dat viaţă şi care i-a acordat cele mai bune sfaturi.
„Nu am mers la psiholog, deşi am avut momente când am simţit nevoia să fac asta. Mama mea e cel mai bun psiholog pentru mine. M-a ajutat foarte mult în carieră şi facultatea (de psihologie – n.r.) şi mă ajută foarte mult şi în viaţa de cuplu. Fericirea mea e găsită, nu o mai caut, fericirea este o stare de spirit!”, a declarat Giulia pentru ziarulring.ro.
Giulia şi Vlad Huidu s-au căsătorit în 2012, o dată cu botezul fetiţei lor, Antonia. Înainte să facă acest pas, ei au avut o relaţie cu mai multe despărţiri şi împăcări, dar şi cu o perioadă de un an, în care au stat despărţiţi. Recent, mariajul lor a trecut printr-un impas, când Giulia a simţit nevoia să ia o pauză de câteva zile, pentru a-şi pune ordine în gânduri.
 

Citește mai multe despre Giulia pe Libertatea.

Comentarii