Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > CU CINE a ÎNLOCUIT GIULIA PSIHOLOGUL, ca să treacă peste PROBLEMELE DIN CĂSNICIE?

CU CINE a ÎNLOCUIT GIULIA PSIHOLOGUL, ca să treacă peste PROBLEMELE DIN CĂSNICIE?

De Simona Josan,

Câţi dintre noi nu căutăm îndrumare la mama, atunci când avem nevoie de un sfat sau când trecem printr-o perioadă mai dificilă. Acelaşi „terapeut” l-a avut şi cântăreaţa Giulia ANghelescu, despre care s-a scris recent că ar fi în prag de divorţ.
Vedeta susţine că a simţit nevoia să meargă la psiholog în momentele gerele din viaţa ei, însă că alături i-a fost cea care i-a dat viaţă şi care i-a acordat cele mai bune sfaturi.
„Nu am mers la psiholog, deşi am avut momente când am simţit nevoia să fac asta. Mama mea e cel mai bun psiholog pentru mine. M-a ajutat foarte mult în carieră şi facultatea (de psihologie – n.r.) şi mă ajută foarte mult şi în viaţa de cuplu. Fericirea mea e găsită, nu o mai caut, fericirea este o stare de spirit!”, a declarat Giulia pentru ziarulring.ro.
Giulia şi Vlad Huidu s-au căsătorit în 2012, o dată cu botezul fetiţei lor, Antonia. Înainte să facă acest pas, ei au avut o relaţie cu mai multe despărţiri şi împăcări, dar şi cu o perioadă de un an, în care au stat despărţiţi. Recent, mariajul lor a trecut printr-un impas, când Giulia a simţit nevoia să ia o pauză de câteva zile, pentru a-şi pune ordine în gânduri.
 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close