MENIU CAUTĂ
, de Ioana Motoc

Cu cine se va întâlni Enrique Iglesias la București

Distribuie

În luna mai, iubitorii de concerte live din țara noastră vor avea parte de o experiență cu adevărat inedită. Admiratoarele împătimite ale superstarului latin Enrique Iglesias vor lua cu asalt locația de la Romexpo pentru a petrece seara de 12 mai, în atmosfera celui mai grandios show al artistului, „SEX AND LOVE”, prezentat cu succes la nivel mondial, încă din primăvara anului 2015.

În același timp, romanticii incurabili se vor delecta cu melodiile magice ale tatălui său, Julio Iglesias, și a celuilalt fiu, mai mic, Julio Iglesias Jr., în concertele programate în aceeași perioadă la Iași, Timișoara și București.

Coincindență sau nu, cele două mari evenimente par să fie în concurență directă. Deși ne mai despart aproximativ două luni de zile până la momentul întâlnirii cu familia Iglesias, biletele se vând de la o zi la alta, în ritm alert, iar după estimările organizatorului, concertul starului pop-rock Enrique Iglesias, de la Romexpo, va fi susținut sold-out.

Cum întâlnirile familiale, mai ales între artiștii în cauză, sunt destul de rare, organizatorii nu exclud posibilitatea de a reuni familia Iglesias în timpul vizitei de la București.  Având în vedere faptul că Enrique Iglesias își va sărbători ziua de naștere cu 4 zile înainte de data concertului de la Romexpo, organizatorii se gândesc sa îi facă artistului o mică surpriză, oferindu-i oportunitatea de a servi cina în compania tatălui și a fratelui său mai mic sau de a petrece câteva ore împreună.

 

Citește mai multe despre Enrique Iglesias, Julio Iglesias, concert, Concerte și întâlnire pe Libertatea.

Comentarii